Κατασκευές LEGO Ninjago Επίθεση Νίντζα X-1 71737

58,79 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Τα παιδιά θα λατρέψουν να παίζουν ninja εναντίον πολεμιστών Nindroid όπως το LEGO® Season 3 NINJAGO® με αυτόν τον μοντέρνο φορτιστή Ninja X-1 (71737).

Το όχημα 2 σε 1 έχει 2 κοχύλια ελατηρίου και έχει μια υπέροχη μικρή μοτοσικλέτα κρυμμένη μέσα για να εκτοξευτεί με το πάτημα ενός κουμπιού για να επιτεθεί στα nindroid.

Αυτό το μοναδικό σετ περιλαμβάνει 5 μίνι φιγούρες: χαρακτήρες ninja Kai, Jay και Cole συν τον πολεμιστή Nindroid και Mindroid για να βοηθήσουν τα παιδιά να δημιουργήσουν τις συναρπαστικές ιστορίες φαντασίας τους.

Το "Cole Legacy" είναι μια άνευ προηγουμένου χρυσή συλλεκτική μίνι φιγούρα με περίπτερο για τον εορτασμό των 10 χρόνων των κιτ παιχνιδιών NINJAGO.

Τα κιτ Lego NINJAGO ενθαρρύνουν τα παιδιά να απομακρυνθούν από τις οθόνες τους για να απολαύσουν τολμηρές περιπέτειες στον κόσμο της φαντασίας. Διασκεδάζοντας, τα παιδιά θα αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες ζωής μαζί με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, καθώς και θα αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Το σκοπευτικό αυτοκίνητο έχει ύψος πάνω από 7 εκ, μήκος 23 εκ και πλάτος 11 εκ - το ιδανικό μέγεθος για να παίξετε στο σπίτι ή όταν το επισκέπτεστε.

Αριθμός εξαρτημάτων: 599

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.780000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Ninjago
Χρώμα Πολύχρωμος
Μήκος 11 cm
Ширина 23 cm
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Брой фигурки 5
Точен брой части 599
Υψος 7 cm
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ninjago Επίθεση Νίντζα X-1 71737
Κατασκευές LEGO Ninjago Επίθεση Νίντζα X-1 71737