Κατασκευές LEGO Ninjago Elemental Tournament 71735

33,23 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Γίνετε μέλος των νίντζα ​​στο τουρνουά δράσης γεμάτο διαφορετικές δραστηριότητες!

Παίξτε μονομαχίες μεταξύ Jay και Jacob ή Bolobo και Gravis χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μάχης. Μπείτε σε μάχες ή εξασκηθείτε στις δεξιότητές σας για να γίνετε ακόμα καλύτερος νίντζα! Ποιος θα αρπάξει τελικά το πολυπόθητο ξίφος από νεφρίτη και θα κερδίσει το Τουρνουά;

Τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν θεαματικές μονομαχίες από την 4η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς LEGO NINJAGO με το υπέροχο σετ Tournament of Elements. Αυτός ο εξαιρετικά λεπτομερής ναός έχει μια πλατφόρμα μάχης, μια πλατφόρμα περιστρεφόμενων όπλων, ένα shuriken και μια συλλογή από ξίφη από νεφρίτη.

Το σετ περιλαμβάνει 7 μίνι φιγούρες: τους νίντζα ​​Kai, Jay και Lloyd Legacy, τους κύριους των στοιχείων Bolobo, Jacob και Gravis και τον κακό Eyezor.

Μαζί με το σετ, τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν τις αγαπημένες τους σκηνές από τη σειρά, καθώς και να ξεκινήσουν τις δικές τους περιπέτειες με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Το Lloyd Legacy (νέο από τον Ιανουάριο του 2021) είναι μια ξεχωριστή συλλεκτική χρυσή φιγούρα με ένα μικρό περίπτερο, που δημιουργήθηκε με την ευκαιρία της 10ης επετείου των κιτ NINJAGO.

Τα κιτ Lego NINJAGO ενθαρρύνουν τα παιδιά να απομακρυνθούν από τις οθόνες τους για να απολαύσουν τολμηρές περιπέτειες στον κόσμο της φαντασίας. Διασκεδάζοντας, τα παιδιά θα αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες ζωής μαζί με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, καθώς και θα αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Διαστάσεις ναού: 17x16x24 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 283

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.440000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Ninjago
Χρώμα Πολύχρωμος
Μήκος 24 cm
Ширина 16 cm
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Брой фигурки 7
Точен брой части 283
Υψος 17 cm
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ninjago Elemental Tournament 71735
Κατασκευές LEGO Ninjago Elemental Tournament 71735