Κατασκευές LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123

59,82 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Αναζητάτε το καλύτερο δώρο για ένα παιδί ή έφηβο που λατρεύει τα supercars; Το LEGO® Technic™ McLaren Senna GTR™ είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα εκτιμήσουν ακόμη και οι ενήλικες θαυμαστές της McLaren! Το μοντέλο έχει αυθεντικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από το εμβληματικό πρωτότυπο μοντέλο, εστιασμένα στην εξαιρετική απόδοση της πίστας. Με αυτό το σετ θα βρείτε όχι μόνο τον ενθουσιασμό της κατασκευής, αλλά και πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για εξερεύνηση και έναρξη επικών αγώνων!

κκκκ

Η McLaren Senna GTR είναι ένα αυτοκίνητο διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο. Η εξαιρετική έκδοση Lego Technic είναι εξίσου εντυπωσιακή! Δείτε τον κινητήρα V8 με τα κινούμενα έμβολα, τις εμβληματικές πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, καθώς και τα αυθεντικά γραφικά και τα χρώματα, όπως ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Διασκεδάστε επίσης γυρίζοντας τον τροχό από πάνω για να μετακινήσετε τους τροχούς του μοντέλου.

Η κατασκευή είναι επίσης μια υπέροχη διακόσμηση - μπορείτε να την εκθέσετε σε περίοπτη θέση στο σπίτι ή το γραφείο σας, όπου σίγουρα θα προσελκύσει πολλά βλέμματα θαυμασμού!

Με τα κιτ LEGO Technic, ο κόσμος της μηχανικής ζωντανεύει μπροστά στα μάτια του παιδιού - διασκεδάζοντας θα αποκτήσει νέες πολύτιμες γνώσεις!

Διαστάσεις: 9x32x12 εκ

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 10 ετών.

Αριθμός εξαρτημάτων: 830

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.830000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Technic
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 830
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123
Κατασκευές LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123