Κατασκευές LEGO Technic Μπουλτνόζα 42116

13,29 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Αν ψάχνετε για ένα δώρο για παιδιά που αγαπούν το παιχνίδι ρόλων στο εργοτάξιο, τότε το υπέροχο σετ mini loader LEGO® Technic™ σίγουρα θα τα εμπλέξει σε συναρπαστικά παιχνίδια και περιπέτειες.

Τα παιδιά θα απολαύσουν την κατασκευή της μπουλντόζας - και αυτή είναι μόνο η αρχή! Μόλις κατασκευαστούν, μπορούν να δημιουργήσουν ατελείωτες κατασκευαστικές περιπέτειες ενώ δοκιμάζουν τα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά του οχήματος. Μια φαγάνα διπλής λειτουργίας, καμπίνα οδηγού, πίνακας ελέγχου, κλουβί ανατροπής και προβολείς και πίσω φώτα δίνουν στα παιδιά όλα όσα χρειάζονται για ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.

2σε 1 - όταν τα παιδιά είναι έτοιμα για μια νέα πρόκληση, το μοντέλο μεταμορφώνεται σε αθλητικό μοντέλο Hot Rod. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη και διασκεδαστική, χάρη στις οδηγίες PLUS. Περιλαμβάνονται στη δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions. Σε αυτό, τα παιδιά θα βρουν εργαλεία για κλιμάκωση και περιστροφή, που θα τα βοηθήσουν να φτιάξουν το δικό τους μοντέλο.

Μέγεθος φορτωτή: 9x14x6 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 140

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 7 ετών.



Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.188000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Technic
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 100 - 199
Точен брой части 140
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Technic Μπουλτνόζα 42116
Κατασκευές LEGO Technic Μπουλτνόζα 42116