Κούκλα Mattel BARBIE Chelsea με σχολικά αξεσουάρ 3402330

21,47 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Η Τσέλσι εμπνέει τους μικρούς ονειροπόλους να εξερευνήσουν τον κόσμο και να διασκεδάσουν! Όπως και η μεγαλύτερη αδερφή της Barbie, της αρέσει να διασκεδάζει και να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες.

Το σετ είναι αίθουσα διδασκαλίας και δραστηριότητες για το διάλειμμα! Περιλαμβάνονται πολυάριθμα στοιχεία και αξεσουάρ για να εμπνεύσουν την αφήγηση συναρπαστικών ιστοριών που θα αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού.

Η τάξη περιλαμβάνει έναν περιστρεφόμενο πίνακα με διασκεδαστικά γραφικά και 2 θρανία με καρέκλες, ώστε η Τσέλσι να μπορεί να πάει σχολείο με έναν φίλο (μία κούκλα περιλαμβάνεται στο σετ, μια δεύτερη μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά). Το σετ περιλαμβάνει επίσης χώρο για μεσημεριανό γεύμα με χώρο μετρητών. Όταν έρθει η ώρα να παίξετε, η Τσέλσι μπορεί να κάνει πατινάζ στο παγοδρόμιο ή να κουνιέται στην κούνια.

Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται περιλαμβάνουν σημειωματάρια, κουτιά με χυμούς, σχολικά είδη, ένα σακίδιο πλάτης και ποτήρια για την Τσέλσι.

Η κούκλα είναι ντυμένη με πολύχρωμα ρούχα και τα μαλλιά της είναι λυτά.

Η κούκλα δεν μπορεί να σταθεί όρθια μόνη της.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Mattel
Εισαγωγέας Άλλοι
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.300000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά Barbie
Χρώμα Πολύχρωμος
Κατάλληλο για F
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κούκλα Mattel BARBIE Chelsea με σχολικά αξεσουάρ 3402330
Κούκλα Mattel BARBIE Chelsea με σχολικά αξεσουάρ 3402330