Ζωγραφίζουμε με χρώματα - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 80

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 80

Οι δημιουργικές δραστηριότητες είναι από τις αγαπημένες δραστηριότητες των μικρών παιδιών. Τα βιβλία ζωγραφικής είναι ένα από τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν στο σπίτι και στον κήπο. Με τη βοήθειά τους αναπτύσσουν τη φαντασία τους και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους με ουσιαστικό τρόπο. Το σχέδιο με μαρκαδόρους, νερομπογιές και μπογιές δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε καλλιτεχνικά ταλέντα, αλλά είναι επίσης ένας τρόπος για να επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία, η οποία είναι σημαντική ακόμα και για τους πιο μικρούς.

Τι θα βρείτε στην ενότητα

Σε αυτήν την κατηγορία του ηλεκτρονικού καταστήματος Raya Toys, προσφέρουμε βιβλία ζωγραφικής κατάλληλα για σχέδιο με νερομπογιές, ξυλομπογιές και μαρκαδόρους. Μεταξύ αυτών είναι:

  • οι λύσεις σε μορφή παζλ – αφού συναρμολογηθούν, μπορούν και να χρωματιστούν στο πίσω μέρος τους.
  • Τα χαλάκια και οι προβολείς με μουσική και φώτα αποτελούν επίσης μέρος της ποικιλίας προϊόντων στην ενότητα - μπορούμε να τα ορίσουμε ως "διαδραστικά" επειδή συνδυάζουν το καλλιτεχνικό στοιχείο με το στοιχείο του παιχνιδιού.
  • βιβλιαράκια με αυτοκόλλητα - αγαπούνται από αγόρια και κορίτσια, και το κύριο πράγμα με αυτά είναι ότι δεν περιορίζονται μόνο στο χρωματισμό. Μαζί τους, ο χρόνος περνά ανεπαίσθητα και ο βαθμός διασκέδασης είναι πάντα υψηλός.
  • πίνακες ζωγραφικής - μια πρακτική, επαναχρησιμοποιήσιμη λύση. Μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερα παιδιά που μόλις έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.
  • σετ μαγικών μαρκαδόρων σε στυλ μυστικού ημερολόγιου - ένα εξαιρετικό προϊόν για παιχνίδι στο οποίο μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε ως δώρο. Τα σημειωματάρια με λουκέτο μπορούν να εξατομικευτούν διακοσμώντας τα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο κουτί.
  • σετ με μαγνήτες - μια ελαφρώς διαφορετική αντίληψη για τα βιβλία ζωγραφικής, που αξιολογούνται ως κατάλληλα για τα μικρότερα παιδιά. Μπορούν όχι μόνο να γεμίσουν ασπρόμαυρες εικόνες με μαρκαδόρους, αλλά και να δημιουργήσουν όμορφες συνθέσεις μαγνητικών σχεδίων.

Κάθε παιδικό βιβλίο ζωγραφικής στην ενότητα είναι πρωτότυπο και διαθέσιμο σε προσιτή τιμή. Η επιλογή των προϊόντων είναι αρκετά πλούσια, γεγονός που μπορεί να σας δυσκολέψει στην επιλογή. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, λάβετε υπόψη την ηλικία και το φύλο του παιδιού, σύμφωνα όμως πάντα και με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Cocomelon, δεινόσαυροι, Paw Patrol και άλλοι διάσημοι χαρακτήρες σας περιμένουν σε αυτή την κατηγορία.

Για ποια ηλικία είναι κατάλληλες οι προτάσεις χρωματισμού;

Εδώ θα βρείτε βιβλία ζωγραφικής για νήπια από 1 έως 2 ετών, αλλά και για πολύ μεγαλύτερα παιδιά - από 3 έως 9 ετών. Όσο περισσότερα μέρη περιλαμβάνει το κιτ τέχνης, τόσο μεγαλύτερο είναι το παιδί για το οποίο είναι κατάλληλο. Για την επιλογή σας, εμπιστευτείτε τη Raya Toys, όπου υπάρχουν πάντα καλές προτάσεις. Επιλέξτε ένα δημιουργικό σετ για τον μικρό σας θησαυρό και δώστε του άλλη μια δόση χαράς στην καθημερινότητα!