Φιγούρες ηρώων - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 109

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 109

Έχει το παιδί σας έναν αγαπημένο τηλεοπτικό χαρακτήρα; Ποιός είναι αυτος? Χάρι Πότερ? Μπάτμαν? Κάποιος από τη "Marvel"; Έχουν παιχνίδια που ταιριάζουν σε αυτές τις προτιμήσεις; Πόσο εκπαιδευτικά πιστεύετε ότι είναι; Έχουν τη θέση τους και μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη άλλων δεξιοτήτων; Τα δημιουργικά παιδιά χρησιμοποιούν αυτά τα παιχνίδια με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, επιτρέποντάς τους να αναλάβουν νέους ρόλους και εικόνες, κάτι που είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς.

Τύποι παιχνιδιών με χαρακτήρες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys

Ρωτήστε οποιοδήποτε παιδί αν του αρέσουν οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και ταινιών και στις περισσότερες περιπτώσεις θα πάρετε ένα ηχηρό ναι. Εδώ είναι οι χαρακτήρες των παιχνιδιών που θα βρείτε σε εμάς:

  • Οι φιγούρες της Marvel - είναι πολύ κατάλληλες για τη φαντασία των παιδιών. Προϊόντα όπως Marvel Mighty Muggs, Hulk, Venom, Deadpool και άλλα είναι κατάλληλες επιλογές.
  • Οι χαρακτήρες της DC Comics - παιχνίδια αυτού του τύπου είναι κατάλληλα τόσο για μικρά όσο και για μεγαλύτερα παιδιά. Αυτές οι εικόνες μεταφέρονται από κόμικς σε κινούμενα σχέδια και ταινίες μεγάλου μήκους που παρακολουθούν μικροί και μεγάλοι. Με αυτόν τον τύπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του για το προϊόν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παραδείγματα τέτοιων παιχνιδιών είναι: Spin Master Batman, Spin Master Superman, Spin Master The Joker και άλλα.
  • Φιγούρες από κινούμενα σχέδια ‒ Το ενδιαφέρον για αυτού του είδους τα προϊόντα κερδίζει όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα κάθε μέρα που περνά. Μερικά από τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι: Spin Master Paw Patrol Movie Pups Set Figure, Spin Master Paw Patrol Figure and Vehicle, Hasbro Mini Disney Princess Set και άλλα.

Γιατί να αγοράσετε;

Αυτά τα προϊόντα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξουν τα παιδιά τη φαντασία τους δημιουργώντας ιστορίες και καταστάσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι φιγούρες τους. Βοηθούν τα μικρά να μάθουν τη διαφορά μεταξύ καλού και κακού, καθώς συνήθως φτιάχνουν σενάρια όπου η μια φιγούρα είναι καλός ήρωας και η άλλη είναι κακός. Οι εικόνες από τον Χάρι Πότερ, για παράδειγμα, είναι ιδανικές για αυτό, καθώς υπάρχει ποικιλία χαρακτήρων και των δύο τύπων. Επίσης, όταν τα παιδιά παίζουν μαζί, συχνά μαθαίνουν να λειτουργούν ως ομάδα, να μοιράζονται και να βοηθούν το ένα το άλλο, καθώς και να συμβιβάζονται και να συνεργάζονται. Με τις licensed φιγούρες μπορούν να διασκεδάσουν για ώρες.

Ενώ οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες είναι φανταστικοί και μπορεί να μην έχουν πολλά κοινά με τα παιδιά σας, τα περισσότερα νήπια ταυτίζονται σε κάποιο βαθμό με τους χαρακτήρες από τις αγαπημένες τους εκπομπές. Είναι ανοιχτά να μάθουν από αυτούς γιατί μπορούν με φυσιολογικό τρόπο να αποδεχτούν την κατανόησή τους για τον κόσμο. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια με τηλεοπτικούς χαρακτήρες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική για τα παιδιά. Εδώ θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες και αγαπημένες φιγούρες από ταινίες σε προσιτές τιμές.