Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 60

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 60

Όταν ψάχνετε δώρο για αγοράκι, τα μάτια σας συνήθως στρέφονται στα αυτοκίνητα. Και δικαίως. Είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των περισσότερων νηπίων. Δείτε περισσότερα σχετικά με το τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή.

Τι αυτοκίνητα και ποδήλατα θα βρείτε στην ενότητα

  • Από κινούμενα σχέδια. Τα νήπια συχνά δένονται με τους χαρακτήρες διαφόρων ταινιών και απολαμβάνουν οποιοδήποτε παιχνίδι στο οποίο αυτοί είναι παρόντες. Εδώ θα βρείτε αυτοκίνητα και ποδήλατα με φωτογραφίες πολλών ηρώων από τις δημοφιλείς σειρές. Έχουμε επίσης ετοιμάσει μια μεγάλη ποικιλία από σετ παιχνιδιών με την εικόνα του αντίστοιχου χαρακτήρα συν ένα αυτοκίνητο/ποδήλατο. Μεταξύ των πιο περιζήτητων είναι: Paw Patrol, Peppa Pig, Spider-Man, Batman (μπορείτε να βρείτε ακόμη και το ίδιο το Batmobile), Hot Wheels, PJ Masks και φυσικά ο Κεραυνός Μακουίν και οι φίλοι του.

  • Αντίγραφα πραγματικών μοντέλων. Τα μοντέλα πραγματικών αυτοκινήτων και ποδηλάτων είναι πραγματικά εντυπωσιακά και είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εμφάνιση των αυθεντικών οχημάτων. Η κλίμακα μπορεί να είναι 1:16, 1:24, 1:43 κ.λπ. Θα βρείτε μίνι εκδόσεις διαφόρων μοντέλων Ferrari, Ford, Porsche, Lamborghini, BMW, Audi κ.λπ.
  • Περπατούρα. Μερικές φορές τα παιδιά περνούν ώρες αφοσιωμένα στο να σπρώχνουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο ή ποδήλατο. Μερικά είδη έχουν επίσης μεγαλύτερη καρότσα στην οποίο μπορούν να μεταφέρονται κι άλλα παιχνίδια.

  • Με τηλεχειριστήριο. Αυτά τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά ακόμη και για ενήλικες. Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια αναπτύσσουν την επιδεξιότητα, τις γρήγορες αντιδράσεις, την προσαρμοστικότητα και είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά.

  • Φωτιζόμενα, μουσικά. Αυτά τα μοντέλα είναι ελκυστικά για τα μικρότερα παιδιά. Τραβούν την προσοχή με διάφορα τραγούδια και φώτα.

Τι είδη να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία

Τα μικρά δεν ξέρουν ακόμα να παίζουν πολύ επιδέξια, αλλά τους αρέσει να σπρώχνουν αυτοκινητάκια. Για παιδιά έως 4 ετών, επιλέξτε ένα μοντέλο με πιο ογκώδη σχήματα, δυνατούς τροχούς και εύκολο στο κράτημα. Λάβετε υπόψη ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας ρίχνουν κάτω και χτυπούν πολύ τα πράγματά τους, επομένως είναι σημαντικό τα παιχνίδια να είναι ανθεκτικά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μοντέλα με μελωδίες ή φωτεινά εφέ, καθώς και μοντέλα με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων που είναι ο οδηγός ή ο ποδηλάτης.

Για τους μεγαλύτερους, σταδιακά τα πιο αληθοφανή αυτοκίνητα γίνονται ενδιαφέροντα – αυτά που είναι μοντέλα πραγματικών αυτοκινήτων. Σταδιακά μαθαίνουν να χειρίζονται αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με τηλεχειριστήριο, αλλά μην περιμένετε να είναι ιδιαίτερα επιδέξιοι από την πρώτη μέρα.

Γιατί να επιλέξετε από τη Raya Toys

Όταν επιλέγετε ένα δώρο για ένα παιδί, η ποιότητα των παιχνιδιών είναι πρωταρχικής σημασίας. Τα παιδιά συνήθως δεν είναι πολύ προσεκτικά, επομένως είναι σημαντικό να στοιχηματίζετε σε ανθεκτικά μοντέλα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys σας περιμένει μια τεράστια ποικιλία ποιοτικών προσφορών σε εξαιρετικές τιμές.