Παιδικές κούκλες - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 191

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 191

Ανεξάρτητα από τη μόδα και τον καιρό, η κούκλα παραμένει ένα αγαπημένο παιχνίδι για τα κορίτσια. Τα υλικά, η εμφάνιση, το μέγεθος, τα ρούχα μπορούν να αλλάξουν, αλλά δεν υπάρχει μικρή κυρία που να μην έχει την αγαπημένη της κούκλα.

Αναρωτιέστε τι να επιλέξετε; Εδώ θα σας καθοδηγήσουμε στην ποικιλομορφία που προσφέρουμε στην Raya Toys.

Κούκλες ανάλογα με την ηλικία

Έως 3 ετών

Τα μικρότερα κορίτσια εξακολουθούν να μην ξέρουν ακριβώς πώς να παίζουν με τα παιχνίδια, επομένως τους παίρνει λίγο χρόνο για να αποκτήσουν την επιδεξιότητα και τις δεξιότητες για να τα χειριστούν. Γι' αυτό τα μοντέλα για αυτήν την ηλικία έχουν συνήθως ένα απαλό σώμα για να είναι άνετα να αγκαλιάζονται και να πέφτουν. Είναι επίσης σημαντικό να μην έχουν εύκολα αποσπώμενα εξαρτήματα, καθώς είναι ακόμα η εποχή που τα παιδιά γεύονται τα πάντα.

Από 3 έως 5-6 ετών

Η κλασική εποχή του κουκλοθέατρου είναι η ηλικία του νηπιαγωγείου. Τότε τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια ρόλων: να αναλαμβάνουν τον ρόλο των γονιών, να ταΐζουν και να ντύνουν το μωρό τους, να περπατούν και να του μιλάνε. Δεν είναι περίεργο που τα αγόρια ενδιαφέρονται επίσης για αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε, ακολουθούν και τα πρότυπα – παίζουν «μπαμπά» να φροντίζει το μωρό του.

Έως 8-9 ετών

Αυτή είναι συνήθως η τελική ηλικία για την οποία διαρκεί το ενδιαφέρον για τις κούκλες. Τα κορίτσια ηλικίας 5, 6 ετών και άνω προτιμούν παιχνίδια που τους θυμίζουν χαρακτήρες από αγαπημένες ταινίες, καθώς και όμορφα είδη που θυμίζουν μεγαλόσωμο άνθρωπο (τύπου Barbie). Διασκεδάζουν ντύνοντάς τα, λύνοντάς τα, βάζουν αξεσουάρ, παίζουν διηγήματα και διαλόγους μαζί τους.

Τι είδη θα βρείτε στην ενότητα

  • Σαν αληθινά μωρά. Ανάμεσα στα μοντέλα θα βρείτε κατάλληλα για μπάνιο, ντύσιμο, καθώς και εκείνα που μπορούν να κατουρήσουν. Στη σειρά Baby Born θα βρείτε πλήρη σετ εξοπλισμού: από μπολ και κουτάλια μέχρι παιδικά καρεκλάκια και μωρά καγκουρό.
  • Μεγάλο και μικρό. Μερικά από τα μωρά είναι σε φυσικό μέγεθος και υπάρχουν κυριολεκτικά κούκλες τσέπης.
  • Τύπου Barbie. Οι όμορφες κούκλες είναι αγαπημένες για μικρές κυρίες: με διαφορετικά ρούχα και χτενίσματα, με ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ.
  • Χαρακτήρες από αγαπημένες ταινίες: Πριγκίπισσες της Disney, Άννα και Έλσα, Μάσα (από το "Masha and the Bear") κ.λπ.
  • Διαδραστικές . Μερικές κλαίνε ή γελούν, ενώ άλλοι τραγουδούν τραγούδια.
  • Για αγόρια. Θα βρείτε κούκλες αγόρια με διαφορετικά ρούχα: ναυαγοσώστη, μπάρμαν κ.λπ.
  • Κουκλόσπιτα και έπιπλα.
  • Καρότσια για παιχνίδια (από φθηνά βασικά μοντέλα μέχρι ρεαλιστικά αντίγραφα πραγματικών καροτσιών).

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys

Μια τεράστια ποικιλία ποιοτικών και καλών παιχνιδιών σε καλές τιμές - αυτή είναι η συνταγή μας για επιτυχία. Στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο θα βρείτε συμφέρουσες προσφορές από κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου. Κάντε το παιδί σας χαρούμενο με το κατάστημα Raya Toys!