Αυτοκίνητα με μπαταρία, μοτοσυκλέτες, σκούτερ και hoverboard - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 45

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 45

Αυτοκίνητα με μπαταρία και μοτοσυκλέτες 

Ψάχνετε για ένα ξεχωριστό αξέχαστο δώρο για το παιδί σας; Το αυτοκίνητο με μπαταρία ή η μοτοσυκλέτα σίγουρα θα τον εντυπωσιάσουν.

Ποια επαναφορτιζόμενα παιχνίδια για παιδιά μπορείτε να βρείτε

  • Buggy ή τζιπ. Αντέχει σε βάρος έως 50 κιλά. Υπάρχουν φώτα, δύο ταχύτητες, επιλογές εμπρός και όπισθεν και λειτουργίες μουσικής.
    Αυτοκίνητο. Διατίθεται σε διάφορες μάρκες: Mercedes, Audi, Volkswagen, Porsche και άλλες. Τα αυτοκίνητα μπορούν να αντέξουν μέγιστο βάρος 30 κιλών. Έχουν ζώνη ασφαλείας. Μέγιστη ταχύτητα - 5 ή 6 km / h. Εμπρός και/ή πίσω φώτα. Με τηλεχειριστήριο για γονικό έλεγχο. Μουσικές λειτουργίες και κόρνα. Το αυτοκίνητο μπορεί να έχει έξοδο USB και MP3.
    Μοτέρ. Μπορεί να είναι σε τρία ελαστικά ή σε δύο κύρια ελαστικά με δύο βοηθητικούς τροχούς για σταθερό σύστημα διεύθυνσης. Υπάρχουν φώτα, μουσικός πίνακας και πολλά άλλα. Για παιδιά έως 25 κιλά.

Πώς λειτουργούν

Αυτοκίνητα με μπαταρία, μοτοσικλέτες και άλλα παιχνίδια τροφοδοτούνται με μπαταρία. Πρέπει να είναι σχετικά ισχυρά για να αντέχουν αρκετές ώρες οδήγησης. Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες έχουν συνήθως μπαταρίες 6 ή 12 V. Είναι επαναφορτιζόμενα και μπορούν να φορτιστούν. 

Πώς να επιλέξετε το σωστό ανάλογα με την ηλικία του παιδιού

Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες είναι κατάλληλα για μικρότερους οδηγούς. Είναι σταθερά και εύκολα στη διαχείριση. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν επίσης δυνατότητα γονικού ελέγχου από απόσταση. Κάθε ένα από τα προϊόντα έχει οδηγίες για το μέγιστο βάρος του οδηγού. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μέχρι 25 κιλά, σε άλλες - έως 30 κιλά, και σε πολλά καροτσάκια - έως 50 κιλά.

Γιατί να αγοράσετε από τη Raya Τoys

Η αγορά ενός ασύρματου παιχνιδιού είναι μια σοβαρή επένδυση και η ποιότητα είναι το κλειδί. Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε την Raya Toys. Τα ηλεκτρικά καρότσια, μοτοσυκλέτες, καρότσια και hoverboard που προσφέρουμε στον κατάλογό μας κατασκευάζονται από επώνυμες εταιρείες. Η υψηλή τους κατηγορία αποδεικνύεται καθημερινά από τα σχόλια που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας.

Οι τιμές είναι ελκυστικές και για τη διευκόλυνσή σας προσφέρουμε και τη δυνατότητα αγοράς με δόσεις. Παραγγείλετε  και το παιδί σας θα μπορεί να απολαύσει το επιλεγμένο όχημα μπαταρίας σε λίγες μόνο ημέρες!