Μπάλες - Page 1

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Τι είδη παιδικών μπάλων υπάρχουν

Η μπάλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που δεν είναι ποτέ βαρετό. Αν και η πρώτη μας σχέση, όταν το σκεφτόμαστε, είναι το κλασικό μοντέλο από καουτσούκ, στην πραγματικότητα, υπάρχουν ακόμα πολλές ποικιλίες αυτού του παιχνιδιού.

Τι είδους παιδικές μπάλες προσφέρουμε;

  • Καουτσούκ με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων - "Minions", "Dog Patrol", "Frozen Kingdom", "Ladybug and the Black Cat", Mickey Mouse, "Trolls", "Ben 10" και άλλα. Διατίθενται επίσης σετ 3 μπάλων με εικόνες από μία σειρά.
  • Ποδοσφαίρου
  • Βόλεϊ
  • Μπάλα άλματος
  • Διαλυτό - Αποτελείται από μια πλαστική δομή που διαλύεται όταν πεταχτεί.
  • Playballs - για την πισίνα.
  • Hover Ball - με επίπεδο σφαιρικό σχήμα. Κατάλληλο για να παίζετε ποδόσφαιρο στο σπίτι. Γλιστράει σε λείες επιφάνειες με μαξιλάρι αέρα. Λειτουργεί με μπαταρίες. Δεν σουτάρει ψηλά.

Τι είναι οι μπάλες που πηδούν

Η μπάλα άλματος, την οποία μπορείτε να βρείτε και ως «μπαλίτσα που αναπηδά», έχει σχεδιαστεί για να κάθεται πάνω της και να κάνει άλματα. Είναι κατασκευασμένο από PVC, φουσκωτό, με διάμετρο 45 - 50 εκατοστά. Το μέγεθός του το κάνει αρκετά μεγάλο ώστε να κρατά ένα παιδί που κάθεται από πάνω του. Είναι εξοπλισμένο με δύο μακριές λαβές, παρόμοιες με αυτιά, τις οποίες μπορεί να κρατήσει το παιδί. Το ελατήριο στην μπάλα που αναπηδά γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που αναπτύσσει τους μύες, την αιθουσαία συσκευή και τα αντανακλαστικά.

Είναι κατάλληλα για παιδιά από 3 ετών έως περίπου 5-6 ετών.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Paradise Toys

Κάθε φορά που αναζητάτε έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας και λογικών τιμών για το παιδί και το μωρό, η σωστή λύση είναι η Rayatoys.Κορυφαία προτεραιότητα για εμάς είναι να παρέχουμε πλήρη ποικιλομορφία σε κάθε τμήμα προϊόντων, έτσι ώστε κάθε πελάτης μας να μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται το παιδί του, σύμφωνα με διαφορετικά μοντέλα, χρώματα, εύρος τιμών κ.λπ..

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας βοηθά πολλούς γονείς  να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα επιλέγοντας άνετα και κερδοφόρα από τα προϊόντα μας. Σε εμάς θα βρείτε παιχνίδια, ρούχα, αξεσουάρ, είδη για τον μαθητή - μια πλήρη γκάμα προϊόντων. Η παραγγελία είναι εύκολη και έρχεται κατευθείαν στην πόρτα σας. 

Η Rayatoys είναι πάντα στο πλευρό σας!