Κουδουνίστρες και μασητικά - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 114

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 114

Η οδοντοφυΐα είναι μια συναρπαστική περίοδος για το μωρό και τους γονείς του, που συνοδεύεται από θετικές αλλαγές, αλλά και από άγρυπνες νύχτες. Χαρακτηριστικό αυτού του σταδίου ανάπτυξης του μικρού παιδιού είναι η έντονη επιθυμία να ξύσει τα ούλα, γεγονός που οδηγεί σε ανακούφιση από τον κνησμό. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα μάσησης, όπως βούρτες και μασητικά, από υλικά που είναι αβλαβή για το παιδί. Μπορούν να έχουν τη μορφή γαντιών, να έχουν δροσιστικό αποτέλεσμα, να είναι εξοπλισμένα με δοχεία φρούτων ή να έχουν τη μορφή δακτυλίου σιλικόνης σχεδιασμένου για μάσημα.

Ποια προϊόντα θα βρείτε στην κατηγορία

Τα μασητικά χρησιμοποιούνται κατά την οδοντοφυΐα του μωρού και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την ανακούφιση από τον κνησμό και τον πόνο στο στόμα. Στην ενότητα θα βρείτε βούρτσες, μασητικά και κουδουνίστρες διάσημων εταιρειών και σε συμφέρουσες τιμές που θα σας κάνουν να γυρίζετε ξανά και ξανά κοντά μας. Μπορείτε να παραγγείλετε τα παρακάτω είδη online:

  • βούρτσα και μασητικά - είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη, η οποία δεν είναι επιβλαβής για την υγεία του μωρού. Τα μοντέλα για αντιμετώπισης της φλεγμονής είναι επίσης μεταξύ των λύσεων της κατηγορίας, ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει υγρό για ψύξη στο ένα μέρος και στο άλλο - μια επιφάνεια ανακούφισης για μασάζ.
  • κουδουνίστρες - εκτός από λαστιχένιες βούρτσες και οδοντογλυφίδες, στην ενότητα θα βρείτε επίσης όμορφες κουδουνίστρες, οι οποίες είναι ένα εξαιρετικό μέσο ψυχαγωγίας και ένας τρόπος να προσελκύσετε την προσοχή των μωρών.
  • διχτάκια φρούτων - χρησιμοποιούνται από την ηλικία των 5 μηνών και προορίζονται για τάισμα. Σε αυτά τοποθετείται το επιλεγμένο φαγητό (μπανάνα, μήλο ή άλλο), με το οποίο το παιδί θα κάνει την «πρώτη του συνάντηση». Μπορούν να στερεωθούν με ένα πρακτικό κλιπ στο ρούχο του για να μην πέσει το διχτάκι στο έδαφος.
  • Παιχνίδια για καροτσάκι, κουδουνίστρες και παιχνίδια αγκαλιάς – χρησιμοποιούνται κυρίως για παιχνίδι ενώ το μικρό είναι ξύπνιο. Στην ενότητα θα βρείτε σε πολλές ποικιλίες και εξαιρετική ποιότητα.
  • εκπαιδευτικά παιχνίδια με κουδουνίστρες και μασητικά - συνδυάζουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες για το μικρό σε ένα προϊόν.

Εκτός από βουτσάκια, μασητικά και κουδουνίστρες, άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία είναι οι διαδραστικές μπάλες με φώτα, με ήχο και τα βρεφικά τηλέφωνα. Θα τα βρείτε σε μάρκες όπως Lorelli, Kikka Boo, Chicco, Fisher Price, Jane και άλλους αναγνωρισμένους κατασκευαστές παιδικών ειδών.

Είναι κατάλληλες οι βούρτσες, τα μασητικά και οι κουδουνίστρες για δώρο;

Οι βούρτσες, τα μασητικά και οι κουδουνίστρες είναι μια καλή επιλογή δώρου, επειδή πάντα χρησιμοποιούνται και συντηρούνται εύκολα. Καθαρίζονται εύκολα, δεν πιάνουν χώρο και έχουν όμορφη εμφάνιση που αρέσει στα μωρά. Επιλέξτε τα από το κατάστημα Raya Toys, όπου η ποιότητα των προτεινόμενων ειδών είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.