Παιχνίδια για μωρά - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 362

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 362

Με τι παιχνίδι να κάνετε χαρούμενα τα μικρά; Ποιο είναι κατάλληλο για παιδί ηλικίας 6 μηνών, 1 ή 2 ετών; Δείτε τις συμβουλές της Raya Toys!

Τι πρέπει να ξέρουμε για τα πρώτα παιχνίδια

Στους πρώτους μήνες, τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμα πώς να παίζουν με τα παιχνίδια. Γνωρίζουν τον κόσμο κοιτάζοντας τον, και σύντομα αγγίζοντας τον και δοκιμάζοντας τη γεύση του. Επομένως, ο πιο σημαντικός κανόνας για τα πρώτα παιχνίδια είναι να είναι ασφαλή. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν εύκολα αποσπώμενα μέρη και είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό που δεν θρυμματίζεται.

Για τα πιο μικρά δεν ταιριάζουν υλικά με μακριά μαλλιά, αυτά με ραμμένα μικρά στοιχεία, πούλιες, μπάλες. Θα μπορούσαν να μπουν στο στόμα του παιδιού και να τα καταπιούν. Επιλέξτε παιχνίδια που είναι κατασκευασμένα για την αντίστοιχη ηλικία και από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή.

Πώς να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία

Μέχρι 1 έτους

Τα νεογέννητα απλώς είναι ξαπλωμένα και κοιτάζουν τριγύρω. Τα μουσικά καρουζέλ που είναι στερεωμένα στην κούνια είναι κατάλληλα για αυτά. Αφήστε τη μελωδία να είναι απαλή και διακριτική. Μια καλή επιλογή για μικρά μωρά είναι επίσης τα παιχνίδια που δονούνται με μηχανισμό έλξης, καθώς και τα απαλά παιχνίδια αγκαλιάς.

Σιγά σιγά τα παιδιά αρχίζουν να αγγίζουν και να σφίγγουν με τα χεράκια τους, μαθαίνουν να ξεχωρίζουν υλικά και επιφάνειες, ενδιαφέρονται ήδη να ξαπλώνουν με την κοιλιά τους. Στη συνέχεια ανακαλύπτουν τις κουδουνίστρες και τα μασητικά. Μια καλή επιλογή για παιδιά έως 1 έτους είναι τα χαλάκια ενεργητικής γυμναστικής, όπου έχουν ποικίλα ερεθίσματα. Για τα μικρά, μπορείτε επίσης να πάρετε μαλακές μπάλες, λαστιχένια ζωάκια, κουδουνίστρες καροτσιών, παρκοκρέβατο και πολλά άλλα.

Στη φάση των πρώτων βημάτων καλή επιλογή είναι και οι περπατούρες.

Μέχρι 2 ετών

Στο δεύτερο έτος τους, τα παιδιά είναι ήδη πολύ πιο κινητικά και δραστήρια. Διασκεδάζουν με κάθε είδους παιχνίδια ώθησης και έλξης. Τα μικρά φιλαράκια αγκαλιάς είναι επίσης καλοδεχούμενα. Οι παιδικές κούνιες είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος ούτε με τα μουσικά παιχνίδια.

3 ετών

Γύρω στο τρίτο έτος, τα παιδιά ξεκινούν την πραγματική τους κοινωνικοποίηση. Συσσωρεύουν περισσότερες δεξιότητες και διαφοροποιούν σημαντικά το παιχνίδι τους. Μπορείτε να τα κάνετε χαρούμενα με:

  • Αλογάκια ιππασίας.
  • Αυτοκινητάκια (μικρά και μεγάλα).
  • Μπάλες.
  • Ρόδες, ζωάκια και αυτοκίνητα ώθησης.
  • Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά: κύβοι, σπιτάκια κ.λπ., στα οποία εισάγονται σχήματα και εκτελούνται λογικές ενέργειες.
  • Λαστιχένια ζωάκια.
  • Παιχνίδια για την άμμο και το μπάνιο.
  • Μαλακά βιβλιαράκια.
  • Παιδικά παζλ και πολλά άλλα.

Γιατί να παραγγείλετε από το κατάστημα Raya Toys

Υψηλής ποιότητας, με μεγάλη ποικιλία και φθηνές - τέτοιες είναι οι παιδικές και βρεφικές προτάσεις της Raya Toys. Δείτε την πλήρη συλλογή μας για τα παιδιά με χαρακτηριστικά και τιμές στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο! Παραγγελία με γρήγορη παράδοση πανελλαδικά!