Κάρτες - Page 1

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Χάρτες

Χρειάζεστε ένα παιδικό παιχνίδι που να είναι διασκεδαστικό για το παιδί, αλλά και οικονομικό και να μην πιάνει πολύ χώρο; Μια ποικιλία από κάρτες διασκέδασης είναι η τέλεια λύση!

Τι είδη καρτών υπάρχουν;

  • Μνήμη

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη της παρατήρησης από μικρή ηλικία. Η ουσία του είναι να απομνημονεύει τις εικόνες και να τις ανακαλύπτει σε ζευγάρια όταν τις γυρίζουν από την άλλη πλευρά. Οι εικόνες πάνω τους είναι εξαιρετικά διαφορετικές: με ζώα, χαρακτήρες από παραμύθια, σχήματα και άλλα.

  • Εκπαιδευτικά

Μερικά από τα παιχνίδια με κάρτες βοηθούν τα παιδιά να μάθουν νέα πράγματα. Υπάρχουν εκείνα με στοιχεία για τον κόσμο, που παρουσιάζονται με διασκεδαστικό τρόπο, αυτά που βοηθούν στην εδραίωση των μαθηματικών γνώσεων και πολλά άλλα.

  • Για γρήγορη απάντηση

Ο στόχος των παικτών είναι να συλλέγουν επαναλαμβανόμενα σύμβολα. Υπάρχουν διαφορετικά σύμβολα στην κάρτα και είναι σημαντικό για κάθε συμμετέχοντα να ενεργήσει γρήγορα για να συγκεντρώσει περισσότερα.

  • Διαδραστικά

Σε ορισμένους τύπους ψυχαγωγικών παιχνιδιών, το παιδί πρέπει να κάνει ενέργειες στην ίδια την κάρτα. Για παράδειγμα, για να γράψετε ή να σχεδιάσετε πάνω του με ένα δείκτη για να εκτελέσετε την εργασία που καθορίζεται εκεί. Υπάρχουν και μαγνητικά στα οποία πρέπει να κολλήσω ορισμένα στοιχεία για να πάρω μια συγκεκριμένη εικόνα.

Οι υπολοιποι

Μεταξύ των παιδικών παιχνιδιών με τράπουλα είναι το δημοφιλές Truth or Dare, Uno, trick cards και πολλά άλλα.

Τι θα βρείτε στην ενότητα

Για δύο, τρία, τέσσερα άτομα ή απεριόριστο αριθμό παικτών. Πολλά από τα παιχνίδια μπορούν να εξασκηθούν μόνο από έναν συμμετέχοντα, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλη δραστηριότητα για τα παιδιά όταν βαριούνται στο σπίτι.

Χαρτόνι, μέταλλο και ξύλο.

Κατάλληλο για διαφορετικές ηλικίες. Τα πιο εύκολα είναι για παιδιά μεταξύ 3 και 4 ετών.

Για αγόρια, κορίτσια, unisex?

Με χαρακτήρες παραμυθιού. Μπορείτε να επιλέξετε ένα παιχνίδι με μοτίβα από το Frozen, το Paw Patrol, το Dory και άλλα.

Τα προϊόντα που παρουσιάζουμε είναι αποδεδειγμένα καλών κατασκευαστών όπως η Mattel, η Educa, η Thinkle Stars και άλλοι.

Γιατί να παραγγείλετε από την Raya Toys

Όταν επιλέγουμε προϊόντα για να συμπεριλάβουμε στον κατάλογο της Raya Toys, οι βασικές μας απαιτήσεις είναι απλές: το προϊόν πρέπει να είναι εξαιρετικής κατασκευής και άψογης ποιότητας, καθώς και να προσφέρει στα παιδιά ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Αν ψάχνετε ακριβώς τέτοια παιχνίδια για τα μικρά σας, ήρθατε στο σωστό μέρος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys προσφέρει μια ποικιλία από κορυφαία είδη που μπορείτε να παραγγείλετε σε προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε νέα διασκέδαση μαζί μας!