Ξύλινα οχήματα - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 42

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 42

Τα παιχνίδια έχουν γίνει μια πραγματική πρόκληση ακόμα και για τους γονείς. Προτιμάται η ψυχαγωγία που αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Μεγάλη σημασία έχει και το υλικό για να διασκεδάσουν τα πιτσιρίκια με ασφάλεια. Τα αγόρια λατρεύουν να παίζουν με αυτοκίνητα, αλλά η αντοχή τους δεν είναι πάντα αρκετή για τους αγώνες στο σπίτι και στην αυλή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην επισκευή και τελικά στην αντικατάσταση του «τρακαρισμένου» αυτοκινήτου με νέο. Τα ξύλινα οχήματα είναι από τα παλαιότερα και οι ιδιότητές τους τα κάνουν να προτιμώνται ακόμα και σήμερα.

Τι παιχνίδια υπάρχουν στην κατηγορία;

Στην ενότητα μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία προϊόντων. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

  • για μικρούς λάτρεις του αυτοκινήτου - υπάρχουν ξύλινα αυτοκίνητα, λεωφορεία, πούλμαν, ασθενοφόρα, σετ τρένων, σετ κατασκευών, φορτηγά, αεροπλάνα, πυροσβεστικά οχήματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα για πίστες με κινητά στοιχεία.
  • για τους λάτρεις της οργάνωσης και της δημιουργίας — κουτιά με μαγνήτες, διακοσμητικές πόλεις, γκαράζ με αυτοκίνητα, χαλιά με διαδρομές, τρέιλερ με αυτοκίνητα, χάρτες του κόσμου.
  • για φιλόζωους — άλογα, σετ με άλλα ζώα.
  • για νέους «οδηγούς» — ταμπλό με τιμόνι, το οποίο αποτελείται από όλα τα εξαρτήματα για να «κάθονται πίσω από το τιμόνι».

Οι ξύλινες φιγούρες και τα αυτοκίνητα συνιστώνται για παιδιά από 1 έως 6 ετών.

Γιατί να επιλέξετε ξύλινα παιχνίδια;

Οι ξύλινες φιγούρες είναι εξαιρετικά δυνατές και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Είναι πολύ εύκολα για χρήση και συντήρηση, λόγω του οικολογικού υλικού από το οποίο κατασκευάζονται. Αυτό εμπνέει στο παιδί σεβασμό για τη φύση από μικρή ηλικία. Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας. Τα συστατικά από τα οποία αποτελούνται είναι μη χημικά και μη τοξικά. Οι ξύλινες γωνίες των προϊόντων είναι ασφαλισμένες. Τα μοντέρνα μοντέλα από ξύλινα αυτοκίνητα και άλλα οχήματα είναι όμορφα και συναρπάζουν τα παιδιά, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη.

Γιατί να επιλέξετε τη Raya Toys;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει ξύλινες φιγούρες, τρένα και άλλα οχήματα της μάρκας Melissa & Doug. Είναι αγαπημένα για μικρά παιδιά λόγω της μεγάλης ποικιλίας που ταιριάζουν σε κάθε ενδιαφέρον. Είναι ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά τους. Οι τιμές των ειδών είναι προσιτές και φθηνότερες από πολλά άλλα μοντέλα οχημάτων. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε το αγοράκι ή το κοριτσάκι σας με κάτι που θα το απασχολήσει για πολύ καιρό, ήρθατε στο σωστό μέρος. Η Raya Toys προσφέρει επιλογή δωρεάν αποστολής και διαθέτει μια ποικιλία από όλα τα είδη παιχνιδιών ετοιμοπαράδοτη.