Αξεσουάρ για την ασφάλεια του μωρού - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 82

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 82

Ασφάλεια

Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι τα παιδιά, η ασφάλεια που πρέπει να παρέχουμε εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Ασφαλίστε τα κρεβάτια, τις πόρτες των δωματίων, τα ντουλάπια και άλλα μέρη του σπιτιού σας διασφαλίζουν ότι το παιδί σας θα προστατεύεται όλες τις ώρες της ημέρας. Να επιλέγετε πάντα προϊόντα ασφαλείας υψηλής ποιότητας, γιατί εξαρτώνται από το πόσο προστατευμένα θα είναι τα παιδιά.

Ποια προϊόντα ασφαλείας προσφέρουμε;

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων ασφαλείας. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων επιλογών των γονέων είναι:

  • σκίαστρα αυτοκινήτου
  • παιδικά καθίσματα τουαλέτας
  • καγκελόπορτες
  • σκαλοπάτια μπάνιου
  • προστατευτικά.

Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των παιδιών. Ξέρουμε πόσο περίεργοι είναι και πόσο τους αρέσει να ανοίγουν ντουλάπια και ντουλάπες. Οι ειδικοί φρουροί θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα και θα αποτρέψουν τα παιδιά από το να κολλήσουν.

Σε ποιες καταστάσεις μπορεί να τραυματιστεί το παιδί

Ακόμα και στις πιο αβλαβείς καταστάσεις, είναι πιθανό τα μικρά άτακτα να πέσουν ή να χτυπηθούν. Αυτό μπορεί να συμβεί ενώ κοιμούνται - αν περιστρέφονται περισσότερο, το χώρισμα κρεβατιού είναι μια ασφαλής και εύκολη λύση. Τοποθετείται κάτω από το στρώμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών ή όταν επισκέπτεστε τον παππού και τη γιαγιά. Το παιδί σας μπορεί να υποφέρει εάν οι ακτίνες του ήλιου λάμπουν πάνω του πολύ - για να αποφύγετε εγκαύματα καθώς και ταλαιπωρία στο δρόμο, επιλέξτε μία από τις τέντες μας. Στα μικρά παιδιά άτομα αρέσει να μπλέκονται με τις επαφές - ασφαλίστε τις με ειδικές ασφάλειες. Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές και η ασφάλεια είναι εξαιρετικά σημαντική σε καθεμία από αυτές.

Πώς να προστατέψετε τα παιδιά σας από τραυματισμούς στο σπίτι

Αγοράστε ένα σετ ασφαλειών ή απλώς αυτές που χρειάζεστε. Ασφαλίστε τις πόρτες και τις σκάλες με ειδικά φράγματα, χάρη στα οποία το παιδί δεν μπορεί να βγει ή να πέσει. Για πλήρη προστασία, φροντίστε να κοιτάτε κάθε σημείο του σπιτιού σας και ακόμη και τις στιγμές που πρέπει να αφήσετε για λίγο τα παιδιά σας αφύλακα, θα είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Η απόλυτη ασφάλεια των παιδιών οδηγεί σε απόλυτη ψυχική ηρεμία για τους γονείς.

Γιατί να εμπιστευτείτε το rayatoys.gr

Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα ασφαλείας υψηλής ποιότητας από τις καλύτερες μάρκες. Οι τιμές είναι προσιτές και ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες για το προϊόν που αγοράσατε. Αγοράστε online γρήγορα, εύκολα και άνετα, χάρη στη Raya Toys. Εμπιστευτείτε μας εάν αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο να ασφαλίσετε το σπίτι σας. Περιηγηθείτε, επιλέξτε και παραγγείλετε και σε περίπτωση που δυσκολευτείτε - γράψτε μας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.