Αδιάβροχα και κουνουπιέρες για καροτσάκια - Page 1

Φίλτρα
ανά σελίδα

36 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

36 είδη

Πότε χρειαζόμαστε αδιάβροχα και κουνουπιέρες για καροτσάκια

Όσο κι αν προσπαθούμε να απαριθμήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε στη λίστα μωρών για να ψωνίσουμε μαζί, συχνά αποδεικνύεται ότι έχουμε χάσει σημαντικά αξεσουάρ. Και είναι οι μικρές προσθήκες που έχουν μεγάλη σημασία για την άνεση του γονιού και του παιδιού. Αν λοιπόν δεν το έχετε κάνει, γράψτε στη λίστα αγορών: αδιάβροχο και κουνουπιέρα. Δείτε γιατί.

Ποιος είναι ο σκοπός του αδιάβροχου και της κουνουπιέρας

Οι συστάσεις των γιατρών είναι κατηγορηματικές: η βόλτα πρέπει να υπάρχει καθημερινά στο καθεστώς του μωρού, γιατί σκληραίνει το παιδί. Το να είσαι ψύχραιμος έξω δεν είναι δικαιολογία. Αν το παιδί είναι καλά ντυμένο και τυλιγμένο, θα κοιμάται ήσυχο στο καρότσι, ακόμα και σε μια ζοφερή μέρα. Ωστόσο, τι να κάνετε όταν τα σύννεφα είναι πολλά και είναι πιθανό να βρέξει; Απλώς βάζεις ένα αδιάβροχο στο καλάθι αποσκευών και βγαίνεις έξω με τόλμη. Θα το βάλετε εύκολα στο καρότσι αν χρειαστεί. Είναι ένα καλό φράγμα ενάντια στον άνεμο.

Η κουνουπιέρα είναι για τους ζεστούς μήνες και προστατεύει το μωρό σας από τα ενοχλητικά έντομα. Το δίχτυ συχνά έχει τη λειτουργία της ομπρέλας για τον ήλιο.

Γιατί είναι σημαντικό για ένα παιδί να προστατεύεται καλά από τις εξωτερικές συνθήκες

Τους πρώτους μήνες της ζωής του, το μωρό χτίζει ακόμα το ανοσοποιητικό του σύστημα και καλό είναι να συνηθίζει τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να το προσαρμόσετε στο κρύο και τη ζέστη με την απαραίτητη προσοχή. Με αδιάβροχο και κουνουπιέρα εξασφαλίζετε την ηρεμία του και προστατεύετε το λεπτό δέρμα του από τσιμπήματα, ερεθισμούς, στέγνωμα από τον αέρα ή υπερβολική ψύξη από τη βροχή.

Πώς να τα τοποθετήσετε σωστά στο καρότσι

Μερικά από τα μοντέλα που προσφέρει η Rayatoys είναι γενικής χρήσης και ταιριάζουν καλά με τα περισσότερα μοντέλα καροτσιών, ενώ άλλα συνιστώνται για συγκεκριμένο τύπο οχήματος. Αν επιλέξετε από το πρώτο, είναι σημαντικό να δείτε την κατάλληλη κουνουπιέρα ή αδιάβροχο και να βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει τρόπος να το βάλετε στο καρότσι σας. Γιατί δεν πρέπει απλώς να επιβάλλεται, αλλά πρέπει να προσαρτάται σε τέσσερα τουλάχιστον σημεία. Σε περίπτωση ανέμου θα είναι σταθερή. Ορισμένα μοντέλα στερεώνονται με κολλητικές ταινίες, άλλα - με κουμπιά ή φερμουάρ. Ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες.

Γιατί να αγοράσετε από την Raya Toys

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε κορυφαίες προσφορές από κορυφαίες μάρκες σε εξαιρετικές τιμές. Οι τύποι κουνουπιέρας και αδιάβροχου σε εμας είναι:

  • Για Port bebe για νεογέννητο
  • Για καθιστικό καρότσι
  • Για κάθισμα μετά από 6 μήνες
  • Universal μοντέλα
  • Για κάθισμα αυτοκινήτου
  • Για καρότσι με τρία λάστιχα
  • Για όχημα για δίδυμα.