Ασφάλεια για μωρά - Page 1

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Οθόνες μωρών

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι σίγουρος για τον μικρό σου θησαυρό ανά πάσα στιγμή. Η ανατροφή ενός μωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση και οι παππούδες και οι γιαγιάδες μερικές φορές δεν είναι διαθέσιμοι. Αλλά γιατί να μην κάνουμε τα πράγματα όσο πιο εύκολα γίνεται; Με τη βοήθεια βρεφικών οθονών μπορείτε να παρακολουθείτε το αγγελούδι σας μέρα και νύχτα. Στα καταστήματα Raya Toys θα βρείτε διαφορετικές επιλογές σε λογικές τιμές, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή.

Πώς λειτουργούν τα βρεφικά μόνιτορ

Αυτές οι πολυλειτουργικές ψηφιακές συσκευές έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά ανάλογα φυσικά με το μοντέλο τους. Τις περισσότερες φορές λειτουργούν με μπαταρίες. Μερικά από τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κάμερα μωρού που σας δείχνει, μεταδίδοντας ένα βίντεο με το τι κάνει το μικρό σας μέρα και νύχτα. Στη Raya Toys θα βρείτε υπέροχα μοντέλα σε καλές τιμές. Οι βρεφικές οθόνες μπορούν να έχουν μια σειρά από λειτουργίες, όπως:

  • Τρόπος δράσης
  • Ποιότητα ήχου
  • Υψηλή ευαισθησία στο θόρυβο.
  • Φωτεινή ένδειξη
  • Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.
  • Μεγάλη γκάμα
  • Δυνατότητα επιλογής συχνότητας.

Πολλοί γονείς εκμεταλλεύονται αυτό το μικρό μηχάνημα. Γιατί να μην επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας παρέχει; Μη διστάσετε και επιλέξτε το babyphone σας στην Raya Toys τώρα!

Τι είδη και είδη υπάρχουν

Στις μέρες μας, μια από τις πρώτες αγορές για ένα μωρό είναι ένα babyphone. Πολλοί γονείς εκτιμούν τα οφέλη που παρέχει, ειδικά όσοι διαθέτουν κάμερα, επειδή είστε απόλυτα ασφαλείς για το αγγελούδι σας μέρα και νύχτα. Μέχρι σήμερα, είναι διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία βρεφικών οθονών, ενώ υπάρχουν και αυτές με wi fi. Σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε βίντεο με το μικρό σας στο κινητό σας. Γενικά, μπορούμε να διακρίνουμε διάφορους τύπους babyphones και είναι:

  • Ψηφιακά μοντέλα. Αυτή η συσκευή πραγματικά αξίζει τον κόπο! Η μπαταρία είναι ανθεκτική, το σήμα είναι κρυστάλλινο και θα ήταν δύσκολο να αναμειχθεί με άλλη και μεγάλη εμβέλεια. Εκτός από αυτά τα πλεονεκτήματα, αυτές οι συσκευές παρακολούθησης μωρών μπορούν να μετρήσουν τη θερμοκρασία και την υγρασία στο δωμάτιο, να προειδοποιούν όταν πέφτει η μπαταρία, όταν απομακρύνεστε πολύ από το παιδί και ο ήχος ενισχύεται όταν το μωρό είναι ανήσυχο. Η επικοινωνία γίνεται και προς τις δύο κατευθύνσεις ή με άλλα λόγια δεν ακούτε μόνο το παιδί, αλλά όταν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά και μπορεί να ακούσει τη φωνή σας για να το ηρεμήσει.
  • Αναλογικά μοντέλα. Αυτά τα baby monitors είναι μια οικονομική επιλογή που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε, αλλά σίγουρα έχουν τις αδυναμίες τους. Μερικές φορές το σήμα μπορεί να διακοπεί από ορισμένες οικιακές συσκευές. Και ο ήχος μπορεί να αναμειχθεί εάν ένα άλλο babyphone λειτουργεί κοντά. Λάβετε υπόψη ότι με τα περισσότερα μοντέλα θα μπορείτε να ακούτε μόνο το μωρό σας, αλλά δεν θα μπορεί να ακούσει τη φωνή σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτός ο τύπος συσκευής θα ήταν χρήσιμος εάν ζείτε σε μια πιο απομακρυσμένη περιοχή ή έχετε πιο περιορισμένο προϋπολογισμό.
  • Ψηφιακά μοντέλα με βίντεο. Αναμφίβολα, αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή που θα κάνατε. Με τις βρεφικές οθόνες με κάμερα, θα μπορούσατε να παρακολουθείτε τον μικρό σας θησαυρό μέρα και νύχτα. Μέσω του συνδέσμου βίντεο μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι τι ακριβώς συμβαίνει στο μωρό σας κάθε δεδομένη στιγμή. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με wi fi, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το βίντεο στο κινητό σας τηλέφωνο. Οι βρεφικές οθόνες κάμερας διαθέτουν ανθεκτικές μπαταρίες, μεγάλη γκάμα και μεγάλη γκάμα λειτουργιών.

Γιατί η Rayatoys συνιστά βρεφικές οθόνες

Όταν κάνεις μωρό, μαζί με την ευτυχία που βιώνεις έρχονται και μεγάλες ευθύνες. Εμείς στη Rayatoys γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό καθήκον για κάθε γονέα είναι να εξασφαλίσει την πλήρη ασφάλεια του μικρού του αγγέλου. Για να είστε σίγουροι για το μωρό, πρέπει να ξέρετε τι του συμβαίνει ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν κοιμάται. Εμείς στην Paradise Toys το γνωρίζουμε πολύ καλά, γι' αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αποκτήσετε τώρα ένα babyphone! Αυτές οι συσκευές σας δίνουν:

  • Ασφάλεια
  • Παρέχετε μια σύνδεση με το μικρό σας μέρα και νύχτα.
  • Ηρεμία ότι όλα όσα συμβαίνουν δεν θα σας ξεφύγουν.