Υγιεινή - Page 1

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Τα είδη υγιεινής που προσφέρει η Raya Toys πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και παρέχουν απαλή φροντίδα στο βρεφικό και παιδικό δέρμα. Δείτε ποια αξεσουάρ και αναλώσιμα έχουμε επιλέξει για εσάς στον κατάλογό μας.

Η σημασία της παιδικής υγιεινής

Το δέρμα του μωρού είναι λεπτό και ευαίσθητο. Είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς και κοκκινίλες. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, το δέρμα του μωρού αναπτύσσεται μέχρι την ηλικία των 3 ετών. Είναι σημαντικό να παρέχετε στα μικρά παιδιά ήπια προϊόντα υγιεινής σχεδιασμένα ειδικά για αυτά. Τα βρεφικά είδη υγιεινής έχουν ουδέτερο pH και δεν περιέχουν αρώματα και χρωστικές για να εξασφαλίσουν απαλό άγγιγμα και καθαριότητα χωρίς κίνδυνο εξανθήματος.

Τι είδη υγιεινής προσφέρουμε;

  • Πάνες μιας χρήσης: οι σύγχρονες μητέρες διευκολύνονται πολύ από τις πάνες που τους επιτρέπουν να κρατούν εύκολα το μωρό στεγνό.
  • Πάνες βρακάκι: με αυτές δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσουν και να μετακινηθούν. Το άνετο σχήμα τους επιτρέπει στο μικρό να κλωτσάει και να κινείται ελεύθερα.
  • Πάνες μαγιό: με αυτές τα μικρά μπορούν να κάνουν μπάνιο σε πισίνα ή μπανιέρα χωρίς κίνδυνο ατυχήματος.
  • Πάνες πολλαπλών χρήσεων: αποτελείται από πολλά στρώματα, το εξωτερικό είναι βαμβακερό και αναπνέει και από κάτω υπάρχει αδιάβροχο ύφασμα και βάση σε στυλ πετσέτας. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και πλένονται στο πλυντήριο.
  • Απορρυπαντικά και μαλακτικά υφασμάτων: τα παιδικά ρούχα πρέπει να πλένονται χωριστά από τα ενήλικα ρούχα. Τα μωρά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε ιούς και μικρόβια, γι' αυτό είναι σημαντικό να πλένονται τα ρούχα τους σε υψηλή θερμοκρασία και μέχρι το τέλος του πρώτου έτους να σιδερώνονται επίσης. Τα ειδικά απορρυπαντικά και είδη υγιεινής είναι απαλά για το δέρμα των πιο μικρών και ταυτόχρονα πλένουν καλά.

Γιατί χρειάζεται αποστειρωτής;

Ο οργανισμός ενός παιδιού αναπτύσσεται γρήγορα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να γίνει ανθεκτικός σε φυσιολογικούς για τους ενήλικες ερεθιστικούς παράγοντες. Οι αποστειρωτές βοηθούν στην πρόληψη της επαφής με επιβλαβείς μικροοργανισμούς και βακτήρια. Επομένως, είναι σημαντικό να αποστειρώνετε τα πιάτα και τα σκεύη κάθε μέρα.

Από το τμήμα ειδών υγιεινής μας, μπορείτε να επιλέξετε ηλεκτρικούς αποστειρωτές ατμού (με ή χωρίς στεγνωτήρα), μοντέλα για τα μικροκύματα, αποστειρωτές με ιατρικούς λαμπτήρες (κατάλληλοι και για μαλακά παιχνίδια) και πολλά άλλα.

Γιατί να επιλέξετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys

Γνωρίζουμε τι χρειάζονται τα μωρά και τους παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα σε προσιτές τιμές. Στο τμήμα υγιεινής μας θα βρείτε τις τελευταίες προσφορές από τις Chicco, Avent, Huggies, BabyOno, Lorelli, Pampers, Tommee Tippee και άλλες, τις οποίες παραδίδουμε σε όλη τη χώρα.