Λινά για παιδικό δωμάτιο - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 429

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 429

Λινά

Αν έχετε όλα τα απαραίτητα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο, τώρα παραμένει η πιο ευχάριστη, δηλαδή η αγορά βρεφικών υφασμάτων. Κάτω από αυτό το concept συνδυάζουμε κουβέρτες, πετσέτες και σετ κρεβατοκάμαρας. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όταν μπαίνουμε στο νηπιαγωγείο και σίγουρα κάνουν εντύπωση. Επιλέξτε ένα σετ κρεβατοκάμαρας ή άλλο βρεφικό ύφασμα για να γίνει το αγαπημένο μέρος του ύπνου, του μπάνιου ή της βόλτας του παιδιού. Η ποικιλία μας σε βρεφικά υφάσματα θα επιτρέψει στον καθένα από εσάς να βρει ακριβώς αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Ποια υφάσματα είναι κατάλληλα για μωρά

Όλα τα υφάσματα που αγγίζουν το δέρμα του μωρού πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, καθώς είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και ευαίσθητα. Όλα τα φυσικά υλικά. Τα υφάσματα πρέπει να είναι υποαλλεργικά, μαλακά, και υγιεινά. Καλό είναι να τα επιλέγετε έτσι ώστε το μωρό να είναι ζεστό το χειμώνα και να διατηρείται δροσερό το καλοκαίρι, είτε στην κούνια είτε στο καρότσι. Εάν εκτός από φυσικά υλικά για την κούνια, επιλέξετε και τεχνητά, πρέπει να είναι πολύ υψηλής ποιότητας για να μην εμφανίσετε αρνητική αντίδραση στο δέρμα του παιδιού σας.

- Το μπαμπού είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο υλικό που έχει ισχυρές αντιαλλεργικές ιδιότητες, διατηρεί τη θερμοκρασία, διατηρεί δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Εισέρχεται όλο και περισσότερο στην ανώτερη κατηγορία ρούχων, πετσετών και πάνων

- Οργανικό βαμβάκι - η αίσθηση είναι από πιο απαλό ύφασμα, χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

- Supima cotton - Αμερικάνικου τύπου, εξαιρετικά μαλακό supima είναι η εμπορική τους ονομασία Τα γλυκά βαμβακερά υφάσματα Supima κατασκευάζονται μόνο από εξαιρετικά μακρύ βασικό βαμβάκι.

- Αιγυπτιακό βαμβάκι - για κλινοσκεπάσματα ή ρούχα, παγκόσμιος ηγέτης σε υλικά υψηλής ποιότητας.

Τα φυσικά υφάσματα ταιριάζουν καλύτερα για μωρά και παιδιά, καθώς είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Πάντα να επιλέγετε υλικά για να παρέχουν στον θησαυρό σας ήσυχο ύπνο και άνεση ενώ ξεκουράζεστε ή παίζετε στην κούνια.

Πώς να επιλέξετε τα σωστά παιδικά υφάσματα

Η αγορά μας πλημμυρίζει με μια ποικιλία προϊόντων, αλλά κάθε φορά που ψωνίζουμε στο διαδίκτυο πρέπει να εμπιστευόμαστε ασφαλείς και αδειοδοτημένους ιστότοπους, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας. Στο rayatoys.gr θα βρείτε:

  • κουνουπιέρα για το κρεβάτι
  • σετ υπνοδωματίων και κυκλικοί κόμβοι
  • επάνω ή κάτω σεντόνια και καλύμματα, καθώς και μαξιλάρια με μαλακό πούπουλο.
  • πάνες
  • κουβέρτες μωρών
  • κουβέρτες για παιδιά
  • πετσέτες παραλίας.

Κάθε προϊόν έχει χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να κάνετε τη σωστή επιλογή. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι και όλα τα διακοσμητικά είναι κατασκευασμένα από εντελώς μη τοξικά υλικά. Χρησιμοποιήστε κουβέρτες και πάνες τόσο για την κούνια όσο και για το καρότσι. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό σχέδιο και χρώμα σύμφωνα με τον κατάλογο, ανάλογα με το εσωτερικό του σπιτιού σας.

Γιατί να επιλέξετε Raya Toys

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία βρεφικών υφασμάτων, χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες. Οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές, γεγονός που κάνει τους γονείς να ψωνίζουν συχνά από εμάς. Προσφέρουμε σύγχρονα και λειτουργικά αξεσουάρ για την επίπλωση ενός δωματίου. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από διάφορα χρώματα, τα πιο παραγγελθέντα είναι το μονόχρωμο λευκό, κίτρινο και ροζ για τα κορίτσια και μπλε, πράσινο και γκρι για τα αγόρια, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όχι μόνο για να φτιάξουμε σετ κλινοσκεπασμάτων, αλλά και για το παιδί μας καρέκλα ή για οποιαδήποτε άλλη ιδέα θέλετε να εφαρμόσετε.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει επίσης κορυφαίες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας προϊόντα. Οι περιγραφές των επιλεγμένων αντικειμένων θα σας βοηθήσουν να προσανατολίσετε σωστά πώς είναι κατάλληλο για το μωρό σας. Ρίξτε μια ματιά και παραγγείλετε τώρα και αν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες μη διστάσετε να μας γράψετε - θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.