Υπνόσακοι

Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη

Οι υπνόσακοι είναι μια πρακτική και αξιολάτρευτη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα κάθε μωρού. Σκεφτείτε τους ως μια κουβέρτα που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος του μωρού, έτσι ώστε να μπορούν να κοιμούνται άνετα το βράδυ ή κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού υπνάκου χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν επιπλέον κλινοσκεπάσματα.

Τι προϊόντα διατίθενται σε αυτή την κατηγορία;

Εάν αναρωτιέστε πότε να χρησιμοποιήσετε έναν υπνόσακο, μπορεί να ξεκινήσει ήδη μετά τη γέννηση και να συνεχιστεί μέχρι την ηλικία των 18 μηνών. Καλό είναι να τα επιλέγετε ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του μωρού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys, θα βρείτε μια πλούσια και μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Εδώ είναι μερικές προτάσεις:

  • υπνόσακοι με κουκούλα ‒ καλύπτουν τόσο το σώμα όσο και το κεφάλι του μωρού. Διαθέτουν φερμουάρ με προστατευτικό για εύκολη τοποθέτηση του μωρού.
  • υπνόσακοι - απαλά και γοητευτικά προϊόντα από βαμβάκι υψηλής ποιότητας. Ξεκουμπώνει σε όλο το μήκος χρησιμοποιώντας φερμουάρ με προστατευτικό και οι ιμάντες κουμπώνουν εύκολα χάρη στα κουμπιά tic-tac. Είναι κατάλληλα για χρήση στο καροτσάκι, την κούνια ή το κρεβατάκι. Η απαλή αγκαλιά τους παρέχει άνεση και διατηρεί την κατάλληλη θερμοκρασία για τον ύπνο του μωρού. Υπάρχουν χειμερινά και καλοκαιρινά είδη ανάλογα με τη σύνθεσή τους.
  • υπνόσακος τύπου φόρμας ‒ φόρμα ύπνου μωρού που έχει όλες τις θετικές ιδιότητες των υπνόσακων και μπορεί να τους αντικαταστήσει πλήρως. Αυτές οι φόρμες διαθέτουν ποδαράκια, επιτρέποντας στα παιδιά να κινούνται ελεύθερα ενώ είναι ξύπνια ή κοιμούνται.

Τα πλεονεκτήματα των υπνόσακων είναι πολλά! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη γέννηση και συνήθως χρησιμοποιούνται μέχρι την παιδική ηλικία. Βοηθούν επίσης στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος του μωρού, ώστε να μην είναι ποτέ πολύ ζεστό ή πολύ κρύο. Όταν χρησιμοποιείτε υπνόσακους, δεν χρειάζεται επιπλέον βάση για ύπνο στον χώρο του μωρού, κάτι που είναι ο πιο ασφαλής τρόπος ύπνου. Αυτό συμβαίνει γιατί μειώνουν κατά πολύ τον κίνδυνο ασφυξίας. Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι αφού είναι τόσο δημοφιλείς, θα έχετε μια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μοτίβων για να διαλέξετε!

Για τους γονείς με ένα νεογέννητο που δεν τους αρέσει η σπαργανά ή για τους γονείς που απλά δεν μπορούν να χειριστούν το σπάργανο, ο υπνόσακος είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παρέχει όλα τα οφέλη του σπαργανώματος.