Μπιμπερό - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 48

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 48

Τι μπιμπερό και κύπελλα να διαλέξετε

Πώς να επιλέξετε το σωστό μπιμπερό και πότε είναι η ώρα να συνηθίσετε ένα ποτηράκι; Τι είδους μπιμπερό θα βρούμε; Έχουμε προετοιμάσει τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις εδώ.

Ποια είναι τα είδη μπιμπερό

  • Μέγεθος πιπίλας. Κάθε μάρκα έχει συγκεκριμένη ένδειξη της ηλικίας για την οποία προορίζεται η πιπίλα (0+ μήνες, 3+ μήνες κ.λπ.).
  • Ογκο. Διατίθενται τόσο τυπικό μέγεθος όσο και μεγαλύτερη διάμετρος. Όχι μόνο απορροφούν περισσότερο υγρό, αλλά είναι και πιο άνετα στο κράτημα. Διατίθενται μοντέλα 130 ml έως 300 ml κατάλληλο για γάλα, νερό και χυμό.
  • Αντικολικό σύστημα. Οι ποιοτικές επωνυμίες επενδύουν σε συστήματα που δεν επιτρέπουν την κατάποση αέρα από το μωρό κατά τη διάρκεια της σίτισης. Αυτή η πρόληψη κατά των κολικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νεογέννητο.Αυτό είναι το μόνο κριτήριο με το οποίο πρέπει να επιλέξετε μπουκάλια.
  • Πλαστικό ή γυαλί. Και οι δύο τύποι μπιμπερό έχουν τους υποστηρικτές τους. Το γυαλί είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα. Η σωστή επιλογή για ένα νεογέννητο είναι να ξεκινήσει με γυάλινα μπουκάλια, γιατί αποστειρώνονται πιο εύκολα, και αργότερα όταν το μωρό αρχίσει να πετάει, να περάσει σε PVC. Το πολυπροπυλένιο είναι ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό στα ατυχήματα. Η δισφαινόλη Α δεν χρησιμοποιείται στην παραγωγή της.
  • Καουτσούκ ή σιλικόνη. Οι πιπίλες σε βάζουν μπροστά σε αυτή την επιλογή. Το καουτσούκ είναι πιο μαλακό και πιο ευχάριστο στην αφή, ενώ η σιλικόνη είναι πιο ανθεκτική και μακράς διαρκείας.
  • Σχήμα πιπίλας. Κάθε κατασκευαστής προσπαθεί να φέρει την αίσθηση του ποτού από το μπιμπερό όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτή του θηλασμού.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε ένα ποτήρι

Τα μεταβατικά κύπελλα για μωρά αρχίζουν να χρησιμοποιούνται από τον 6ο έως τον 9ο μήνα. Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά αρχίζουν να γίνονται πιο ανεξάρτητα και προσπαθούν να πίνουν γάλα ή νερό μόνα τους. Τα κύπελλα που παρέχονται για αυτήν την ηλικία είναι μια μετάβαση μεταξύ του μπιμπερό και του τυπικού κύπελλου για ενήλικες. Τα συγκεκριμένα παιδικά μοντέλα έχουν λαβές για επιπλέον κράτημα και δεν χυθούν.

Ορισμένες από τις παραλλαγές έχουν ένα σκληρό ακροφύσιο για την αντικατάσταση της πιπίλας, άλλες έχουν αφαιρούμενο καπάκι που μπορεί να αφαιρεθεί μόνο όταν πίνεται και άλλες έχουν ειδικό αφαιρούμενο καλαμάκι. Τα μεταβατικά μοντέλα είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια βαλβίδα που κλείνει αυτόματα όταν το παιδί δεν πιπιλίζει το υγρό. Αυτό εξαλείφει τον κίνδυνο να χυθεί εάν το παιδί αφήσει το κύπελλο οριζόντια ή σε άλλη γωνία.

Μια ποικιλία από αυτά τα κύπελλα είναι τα ακροφύσια για μπουκάλια, τα οποία μοιάζουν με πιπίλα.

Γιατί να αγοράσετε από τη Rayatoys

Φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς. Για να γίνει αυτό, ακολουθούμε μερικούς αυστηρούς κανόνες: προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία σε κάθε ένα από τα τμήματα προϊόντων (μόνο οι τύποι μπιμπερό και κύπελλα είναι εκατοντάδες). Συνεργαζόμαστε μόνο με καθιερωμένες μάρκες. διατηρούμε τις καλύτερες δυνατές τιμές. Έχουμε πάντα πολλές ενεργές προσφορές. επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε παραγγελίες το συντομότερο δυνατό. Η Raya Toys είναι πάντα η σωστή επιλογή! Κοιταξε και μονος σου!