Αξεσουάρ για κύπελλα και μπιμπερό

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Τι αξεσουάρ για μπουκάλια και κύπελλα χρειάζονται

Σε όλους αρέσουν οι πολυλειτουργικές αγορές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ισχύουν σε όλες τις περιπτώσεις. Ο ρόλος των αξεσουάρ για κύπελλα και μπιμπερό είναι ακριβώς αυτός: να παρατείνουν τη ζωή τους και να τα κάνουν κατάλληλα για ποικίλες καταστάσεις.

Τι αξεσουάρ για μπιμπερό και κύπελλα προσφέρουμε

  • Λαβές. Μέχρι πρόσφατα, το μωρό ήταν εντελώς αβοήθητο και χρειαζόταν πλήρη φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής γάλακτος ή νερού στο στόμα του. Τώρα, όμως, προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του. Προσθέτοντας λαβές στο μπουκάλι ή το φλιτζάνι, τον βοηθάτε να μάθει να πίνει χωρίς βοήθεια.
  • Ακροφύσιο μπουκαλιού. Η ιδέα είναι παρόμοια και εδώ. Το ακροφύσιο βοηθά το παιδί να περάσει από το ποτό με πιπίλα σε ένα μεταβατικό φλιτζάνι. Μπορεί να είναι σιλικόνη ή πλαστικό.
  • Θερμοσάκος. Με αυτό μεταφέρετε το μπουκάλι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, χωρίς το υγρό μέσα να κρυώσει ή να ζεσταθεί πολύ. Τα περισσότερα τέτοια μοντέλα διαθέτουν ένα βολικό σύστημα ανάρτησης με το οποίο μπορείτε να τα προσθέσετε στην τσάντα σας χωρίς να πιάνουν χώρο μέσα σε αυτήν.
  • Βούρτσες για μπουκάλια. Μπορούν να είναι εξ ολοκλήρου με μαλλιά ή με άκρη αφρού. Είναι σημαντικό να υπάρχει εξάρτημα για τον καθαρισμό της πιπίλας.
  • Θήκη για γυάλινο μπιμπερό. Αυτό το πολύχρωμο αξεσουάρ όχι μόνο κάνει το μπουκάλι πιο ελκυστικό, αλλά το προστατεύει και από ατυχήματα.
  • Miracle cup caps. Αυτά τα κύπελλα που δεν χυθούν ανοίγουν μόνο όταν το παιδί πίνει και το καπάκι είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα ταξίδι.
  • Βραχιόλια μπουκαλιών. Με αυτά μπορείτε να σημειώσετε πού βάλατε τι υγρό, και δεν υπάρχει επιλογή να γλιστράει εύκολα το μπουκάλι.

Περισσότερα για τα υλικά

Κάθε ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή μπιμπερό, κύπελλα και αξεσουάρ έχει υποβληθεί σε διάφορες δοκιμές και δοκιμές. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται μόνο αβλαβή υλικά και κανένα από τα προϊόντα δεν περιλαμβάνει Bisphenol A. Οι φιάλες και τα αξεσουάρ που προσφέρονται στα καταστήματά μας πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί να επιλέξετε Raya Toys

Γνωρίζουμε τι χρειάζεται για το μωρό και το παιδί και το προσφέρουμε στον κατάλογό μας. Προσπαθούμε να μην είμαστε απλώς ένα κατάστημα, αλλά ένα ορόσημο για τους νέους γονείς, γιατί γνωρίζουμε πόσο διαφορετικές πληροφορίες λαμβάνουν για την ανατροφή των παιδιών τους καθημερινά.

Μπορείτε να βασιστείτε στο γεγονός ότι στις σελίδες μας θα βρείτε μόνο προϊόντα κορυφαίας ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές σε λογικές τιμές. Το Rayatoys αποτελεί σημείο αναφοράς για υψηλή κατηγορία και τα πρακτικά και αισθητικά αξεσουάρ είναι το σήμα κατατεθέν μας.