Βρεφικά αξεσουάρ ταΐσματος - Page 1

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 350

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 350

Ταΐζοντας το μωρό - ποια αξεσουάρ χρειάζονται

Τι αξεσουάρ φαγητού χρειάζεστε από την πρώτη μέρα και τι είναι σημαντικό να περιμένετε για τους επόμενους μήνες; Θα χρειαστεί να αγοράσετε τίποτα αν θηλάζετε το μωρό σας; Μάθετε ποιες είναι οι κύριες ομάδες αξεσουάρ σίτισης και σκεφτείτε ποια είναι απαραίτητα για το παιδί σας.

Τι αξεσουάρ βρεφικής σίτισης προσφέρουμε;

  • Καρέκλες
  • Συσκευές (θερμοσίφωνες, ζυγαριές κουζίνας, μίξερ, μπλέντερ, ατμομάγειρες)
  • Μπουκάλια και κούπες
  • Πιπίλες και κλιπ
  • Μπιμπερό και ακροφύσια για μπιμπερό
  • Σκεύη
  • Μπολ, πιάτα, σουπλά
  • Σαλιάρες
  • Σετ για νεογέννητα (πολλά μπουκάλια που μπορούν να συνδυαστούν με πινέλο, αποστειρωτή, πιπίλα).

Τι χρειάζεται από τις πρώτες μέρες

Οι παιδίατροι συνιστούν τα νεογνά να ακολουθούν πλήρως τη φυσική διατροφή τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Ωστόσο, ακόμη και τα μωρά που θηλάζουν χρειάζονται εξαρχής κάποιες αγορές από την ενότητα «αξεσουάρ σίτισης».

Η πιπίλα, για παράδειγμα, είναι ένας απαραίτητος βοηθός στην ηρεμία των παιδιών. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο νοσοκομείο ώστε να είναι διαθέσιμο κατά τα πρώτα κλάματα.

Ένα σετ μπουκαλιών είναι επίσης χρήσιμο, και όχι μόνο για μωρά που τρέφονται με γάλα. Στα βρέφη που θηλάζουν, τα μπουκάλια χρησιμοποιούνται για κατανάλωση τσαγιού (κατά των κολικών), για νερό, καθώς και για χορήγηση του γάλακτος με αντλία.

Γύρω στον 4ο μήνα είναι η ώρα να εξοπλιστείς με μπολ, κουτάλια και κυρίως σαλιάρες. Ήρθε η ώρα για τη διασκεδαστική διαδικασία τροφοδοσίας. Όταν το μωρό μπορεί να καθίσει μόνο του, το παιδικό καρεκλάκι θα σας φανεί χρήσιμο. Ωστόσο, ορισμένα μοντέλα παιδικών καρεκλών μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις πρώτες εβδομάδες του μωρού, καθώς έχουν και λειτουργία «αιώρησης» ή μπορεί να τοποθετηθεί ξαπλώστρα.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Rayatoys

Γνωρίζουμε ότι η επιλογή αξεσουάρ παιδικής τροφής είναι σημαντική. Πρέπει να είναι άψογης ποιότητας, ανθεκτικά και λειτουργικά. Αν μεταξύ των ιδιοτήτων τους είναι και η αισθητική εμφάνιση, ο συνδυασμός γίνεται ακαταμάχητος. Στην Raya Toys, όμως, προσθέτουμε κάτι ακόμα στην τέλεια προσφορά: καλές τιμές.

Στο διαδίκτυο στο site μας θα βρείτε προσφορές από κορυφαίες μάρκες στην παραγωγή παιδικών και βρεφικών ειδών. Τα πολυάριθμα είδη σε κάθε ενότητα καλύπτουν τα διαφορετικά εύρη τιμών, με εκατοντάδες προϊόντα με εκπτώσεις προσφοράς κάθε εβδομάδα. 

Έχετε εντοπίσει τις απαραίτητες αγορές για μωρά σε μια λίστα; Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο Rayatoys!