Βρεφικά είδη - Page 1

Σουβενίρ και δώρα Σουβενίρ και δώρα
  • Δείτε όλα τα προϊόντα
Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 2814

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 2814

Βρεφικά είδη

Η Rayaland είναι εισαγωγέας και διανομέας των εμπορικών σημάτων βρεφικών ειδών: Cybex, gb, Hauck, Graco, Italbaby, Baby ono, MAM, Dr. Browns, Munchkin, Baby Matex, Lassig, Texpol, Tega baby, Koala baby, Sofija, Pinokio, Azaria.

Φυσικά, η λίστα με όλα όσα είναι απαραίτητα για ένα νεογέννητο μωρό περιλαμβάνει:


1. Καρότσια μωρού.


Σε συνδυασμό 3 σε 1 - κάθισμα αυτοκινήτου, πορτ μπεμπέ και καρεκλάκι: Καρότσι μωρού Tutek DIAMOS | VX 3 σε 1 White GOLD5 BLACK/GOLD ECO

Бебешка количка Tutek DIAMOS | VX 3в1 White GOLD5 BLACK/GOLD ECO

Σε συνδυασμό 2 σε 1 - πορτ μπεμπέ για νεογνό και καθισματάκι: Καρότσι μωρού Balios S 2 σε 1

Бебешка количка Cybex

Πολυκαρότσια - Εσείς επιλέγετε τα εξαρτήματα ανάλογα με το στάδιο ή τις ανάγκες σας.


Μετατρεπόμενα καρότσια - το πορτ μπεμπέ μετατρέπεται σε κάθισμα

*Βασικές διαφορές:

- Στη δυνατότητα πλήρους πλάγιας θέσης και ρύθμισης των υποπόδιων.

Καρότσι μωρού GB Qbit + All Terrain

Бебешка количка GB Qbit + All Terrain
- Στην αναδίπλωση του πλαισίου, το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις διπλώνει με το ένα χέρι και μαζί με το κάθισμα:

Καρότσι μωρού Cybex Beezy

Бебешка количка Cybex Beezy

Ή με το κάθισμα στραμμένο μόνο προς τα εμπρός 

Καρότσι μωρού 3σε1 Hauck Rapid 4 X Plus Trioset Mickey Cool Vibes

 Бебешка количка 3в1 Hauck Rapid 4 X Plus Trioset


Η Rayatoys είναι εισαγωγέας και διανομέας των παιδικών καροτσιών Cybex-Germany, GB-Germany, Hauck-Germany, Graco-USA, Tutek-Πολωνία

2. Βρεφικά κρεβάτια


• Ξύλινα βρεφικά κρεβάτια.
* Διαφέρουν ως προς το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται.
- Βρεφικά κρεβάτια από μασίφ ξύλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαθέτουν κάγκελα και ροδάκιαή κούνια, γεγονός που κάνει αυτόν τον τύπο βρεφικού κρεβατιού πιο φορητό, ελαφρύ και φιλικό προς το περιβάλλον:

Βρεφικές κούνιες Italbaby

Бебешки кошари Italbaby

Η Raytoys είναι διανομέας της μάρκας Italbaby - Ιταλία

- Βρεφικά κρεβάτια από μοριοσανίδες.

Αυτά τα παιδικά κρεβάτια είναι τα πιο φθηνά γιατί το υλικό είναι απορρίμματα ξύλου με κόλλα.

Δεν μπορούν να μετακινηθούν επειδή είναι πολύ βαριά και συνήθως έχουν κάγκελα μόνο στο μπροστινό μέρος:

Μετατρεπόμενα ξύλινα κρεβάτια.

Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επειδή από την κούνια του μωρού προκύπτει γραφείο και από τα πλαϊνά ντουλαπάκια με την αλλαξιέρα προκύπτει κομοδίνο. Το εφηβικό κρεβάτι προκύπτει από τη βάση με τα συρτάρια.

Παρκοκρέβατο Lorelli Trend Plus

Παρκοκρέβατο Lorelli Trend Plus


*Τα μεγέθη των κρεβατιών είναι τα τυπικά 70/140 και 60/120, αλλά μπορεί να είναι και άλλα, ανάλογα με τον κατασκευαστή. Διατίθενται στρώματα για όλες τις παραλλαγές χωρίς αύξηση της τιμής.

• Πτυσσόμενες υφασμάτινες κούνιες και κρεβάτια μωρού.

Αυτός ο τύπος προτιμάται εάν ταξιδεύετε ή τη θεωρείτε κατάλληλη για εσάς. Χαρακτηρίζεται από ελαφρύ βάρος και εξαιρετικά συμπαγές δίπλωμα.
*Διαφέρουν στα επίπεδα, για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε ένα παρκοκρέβατο για νεογνά, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο δύο επιπέδων.

3. Μπιμπερό κατά των κολικών.


Το κύριο πρόβλημα με τα μωρά είναι οι κολικοί, γι' αυτό ακόμα και όταν αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε για μπιμπερό για το μωρό σας, η επιλογή θα βασίζεται στο σύστημα κατά των κολικών, το οποίο θα εμποδίσει τον αέρα να εισέλθει στην τροφή.


Τα μπιμπερό διαφέρουν ως προς τα συστήματα κατά των κολικών. Σε μερικά, ο αέρας αφαιρείται μέσω ενός ανοίγματος στη θηλή, το οποίο είναι το πιο απλό:

Μπιμπερό κατά των κολικών Babyono Natural Nursing

Шише Антиколик Babyono


Σε άλλα, υπάρχει ένα άνοιγμα στο κάτω μέρος του μπιμπερό που βγάζει τον αέρα έξω:

Μπιμπερό Munchkin Latch

Шише Latch 250ml
Στην καλύτερη περίπτωση, το σύστημα κατά των κολικών είναι ένας συνδυασμός θηλής με αυλάκι και σωλήνα που διώχνει τον αέρα μέσω ενός εσωτερικού συστήματος εξαερισμού Natural Flow® που, όταν το μωρό πίνει, κατευθύνει τον αέρα από τη θηλή μέσω του σωλήνα στο πίσω μέρος του μπιμπερό, παρακάμπτοντας το μητρικό γάλα ή το γάλα φόρμουλας:

Μπιμπερό Dr.Brown's Wide-Neck

Шише Dr.Brown's Wide

Σύμφωνα με τους καταναλωτές των ΗΠΑ, αυτή η επιλογή είναι η πιο αποτελεσματική.
Η Rayatoys είναι εισαγωγέας και διανομέας των ακόλουθων εμπορικών σημάτων: Baby Ono- Poland, Munchkin- USA, Dr.Browns- USA, MAM

4. Θήλαστρα

Διατίθενται δύο τύποι:


• Χειροκίνητη αντλία μητρικού γάλακτος.

Στην αρχή, κανείς δεν μπορεί να πει πόσο συχνά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια αντλία. Επομένως, τα χειροκίνητα θήλαστρα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η Baby ono προσφέρει προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας και άνεσης. Ρυθμιζόμενη αναρρόφηση και άντληση με φορητή αντλία αέρα. Αποδεδειγμένα αποτελεσματικό και σε πολύ προσιτή τιμή:

Χειροκίνητο θήλαστρο BabyOno

 

Χειροκίνητο θήλαστρο BabyOno

• Ηλεκτρικά θήλαστρα.
Με αυτά, η αποστράγγιση είναι πιο εύκολη, πιο γρήγορη και είναι κατάλληλη αν πρέπει να επιστρέψετε στη δουλειά.

Ηλεκτρικό θήλαστρο Babyono

Електрическа помпа за кърма

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό θήλαστρο και για τους δύο μαστούς, το οποίο θα μαζέψει το περισσότερο μητρικό γάλα στο συντομότερο χρόνο.
Η Rayatoys είναι εισαγωγέας και διανομέας των εμπορικών σημάτων θήλαστρων: Dr. Browns- ΗΠΑ, MAM, Baby Ono- Πολωνία

5. Βρεφικά στρώματα.


Το βρεφικό στρώμα είναι εξαιρετικά σημαντικό για καλό ύπνο, για τη σπονδυλική στήλη και για την καλή αναπνοή του μωρού και του παιδιού. Η βασική προϋπόθεση για ένα καλό βρεφικό στρώμα είναι να είναι σταθερό. Οι τύποι βρεφικών στρωμάτων είναι:

• Βρεφικά στρώματα από αφρό. Συνήθως προσφέρονται ως σετ με βρεφικά κρεβάτια γιατί έχουν τις χαμηλότερες τιμές.

• Στρώμα μωρού από αφρό με ένθετα καρύδας. Το ένθετο καρύδας δίνει μεγαλύτερη σκληρότητα, αλλά δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.


• Στρώμα με memory foam.


• Στρώμα μωρού latex. Ένα φυσικό υλικό που έχει θετική επίδραση στα αλλεργικά και στα μωρά που έχουν τάσεις πνιγμού, αλλά και πάλι με όχι πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.


• Στρώμα πολυουρεθάνης. Χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη πυκνότητα και ελαστικότητα. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το καλύτερο υλικό για ένα βρεφικό στρώμα:

Στρώμα Azaria

 

Ο αφρός πολυουρεθάνης είναι επίσης ένα προτιμώμενο υλικό για κατά της ασφυξίας, αντιαλλεργικά μαξιλάρια. :

Σειρά μαξιλαριών Klin κατά της ασφυξίας

 


Η θήκη είναι επίσης αρκετά σημαντική, το ποιοτικό υλικό προστατεύει από τα ακάρεα, έχει μεμβράνες που αερίζουν τον αέρα και πλένεται εύκολα:

Κάλυμμα στρώματος με λάστιχο

 

Υπάρχουν συνδυασμένα βρεφικά στρώματα που χρησιμοποιούνται από τη μία πλευρά μέχρι κάποια ηλικία πχ 1 έτους και μετά πρέπει να αναποδογυριστούν.

Η Rayatoys είναι εισαγωγέας και διανομέας για τις εξής μάρκες βρεφικών στρωμάτων:
Baby Italia-Italy, Baby Matex- Πολωνία, Azaria- Βουλγαρία


6. Παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

 

Σε αυτή την κατηγορία, η πιο σημαντική προϋπόθεση για την επιλογή ενός υψηλής ποιότητας παιδικού καθίσματος είναι η ασφάλεια.


Είναι ένα μέσο που σώζει ζωές και κάθε υπεύθυνος γονέας, πριν προχωρήσει στην αγορά, θα πρέπει να εξοικειωθεί διεξοδικά, να διαβάσει και να συμβουλευτεί τις δοκιμές που καθορίζουν πόσο αξιόπιστο είναι το εκάστοτε κάθισμα. Μετά από αυτό, λαμβάνει υπόψη την ηλικία του παιδιού, ελέγχοει αν είναι συμβατό με το αυτοκίνητο και τέλος δοκιμάζει το κάθισμα αυτοκινήτου αν είναι άνετο για το παιδί αλλά και γενικά. Ένας σημαντικός λόγος για να αγοράσετε ένα τέτοιο κάθισμα είναι η διάρκεια χρήσης - σε ορισμένα μοντέλα μια περίοδος χρήσης έως και 12 ετών θα δικαιολογούσε σίγουρα τη μεγαλύτερη επένδυση.


Η Rayatoys είναι εισαγωγέας και διανομέας των εμπορικών σημάτων: Cybex - Γερμανία, GB - Γερμανία, Hauck - Γερμανία, Graco - ΗΠΑ, Azaria - Βουλγαρία.


7. Εργονομικά σακίδια και μάρσιποι.

 

Εδώ τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ, η λέξη «μάρσιπο» έχει αντικατασταθεί από μια νέα γενιά εργονομικών σακιδίων πλάτης για τη μεταφορά του μωρού. Οι διαφορές είναι σημαντικές και σχετίζονται κυρίως με την υγιή ανάπτυξη και τη σωστή μεταφορά του μωρού και του παιδιού. Τα πόδια του μωρού θα πρέπει να απλώνονται σε θέση πλάι-πλάι και το εργονομικό σακίδιο έχει σχεδιαστεί για να τα φέρνει σε θέση «αγκαλιάς». Η σπονδυλική στήλη πρέπει να είναι κυρτή, καθώς βρίσκεται στην εμβρυϊκή θέση και το υλικό των εργονομικών σακιδίων να είναι ελαστικό για να αποκτήσει το απαραίτητο τοξωτό σχήμα. Η ζώνη του εργονομικού σακιδίου πλάτης και οι ιμάντες ώμου έχουν μεγάλη επένδυση ώστε να μην επιβαρύνουν τον χρήστη, το μωρό και το παιδί.


Και τα οφέλη για όλους είναι πολλά. Οι γνώριμες φωνές, οι χτύποι της καρδιάς και η ζεστασιά δίνουν στο μωρό απίστευτη άνεση. Η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να φιλάμε το αγαπημένο μας πλάσμα, να κυκλοφορούμε ελεύθερα και να εκπληρώνουμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις είναι το τεράστιο πλεονέκτημα για τον χρήστη ενός εργονομικού σακιδίου:

Σακίδιο μεταφοράς μωρού

Ергономична раница

Ο μάρσιπος έχει τις ίδιες ιδιότητες, αλλά λίγο πιο περίπλοκο να φορεθει.

Μάρσιπος μωρού


Η Rayatoys είναι εισαγωγέας και διανομέας των εργονομικών σακιδίων πλάτης και μάρσιπων: Cybex - Γερμανία, Hauck - Γερμανία.

8. Στο μπάνιο.

 

Το μπάνιο του μωρού στο μπάνιο οδηγεί στον μεγαλύτερο φόβο του γονιού, μήπως δεν τα καταφέρουμε; Επομένως, πολύ συχνά στην αρχή βασιζόμαστε σε έναν στενό συγγενή με μεγαλύτερη εμπειρία. Στο μπάνιο ο φόβος είναι να μην μας πέσει το μωρό που γλιστράει ή να μην το ζεματίσουμε. Φυσικά, για τη βοήθειά σας, οι κατασκευαστές έχουν εφεύρει πολλές ανέσεις. Από το μπανάκι του μωρού μέχρι το κυπελλάκι ξεβγάλματος, όλα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά.


Για να μην γλιστρήσει το μωρό, μπορείτε να το στερεώσετε με ένα ειδικό μαξιλαράκι που είναι στερεωμένο με ασφάλεια στις άκρες της μπανιέρας και το βάρος του μωρού συμβάλλει στη σταθερότητά του.

Το κύπελλο κατά των δακρύων είναι ειδικό για να διαχέει τη ροή του νερού στο πλάι, διατηρώντας τα μάτια στεγνά:

Κύπελλο Ξεβγάλματος


Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το θερμόμετρο μπάνιου για να μετρήσετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Η Rayatoys είναι εισαγωγέας και διανομέας των εμπορικών σημάτων που ειδικεύονται στα προϊόντα μπάνιου μωρών: Tega Baby- Πολωνία, Baby Maltex- Πολωνία, Munckin- ΗΠΑ, Baby Ono- Πολωνία