Σετ Spin Master Paw Patrol φιγούρα και όχημα 6060298

Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 0 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Γίνετε μέλος της ομάδας των μικρών χαρακτήρων από το Dog Patrol: The movie! Σώστε τη μέρα με τους Chase, Marshall, Skye, Rocky, Ruble και Zuma με τα υπέροχα οχήματα που μεταμορφώνονται.

Το σετ έχει ρεαλιστικό σχέδιο και λεπτομέρειες όπως ακριβώς στην ταινία! Με τη βοήθειά τους, ο ενθουσιασμός της μεγάλης οθόνης μεταφέρεται στο σπίτι και απελευθερώνει τη φαντασία των μικρών τους θαυμαστών.

Καθένας από τους χαρακτήρες φοράει μια ειδική στολή από την ταινία και είναι έτοιμος να σώσει την ημέρα στην Adventure City! Όταν προκύψει κίνδυνος, βάλτε τον χαρακτήρα σας στο όχημά του και κατευθυνθείτε προς τη σκηνή! Καμία αποστολή δεν θα σταματήσει τους μικρούς ήρωες να διατηρήσουν την ειρήνη και την ηρεμία στην πόλη τους.

Κάθε σετ περιέχει μια συλλεκτική φιγούρα και το αντίστοιχο όχημα με μεγάλη μεταμόρφωση για ακόμα περισσότερη δράση κατά τη διάρκεια των αποστολών:

  • Zuma - Σπρώξτε τον μοχλό στο πίσω μέρος του οχήματός του για να ενεργοποιήσετε τη μοναδική μεταμόρφωση: ο αερόσακος απελευθερώνεται και εκτοξεύει τον Zuma προς τα εμπρός στο υποβρύχιο του!
  • Sky - Περιπολήστε στον ουρανό και περιστρέψτε την προπέλα και, στη συνέχεια, πατήστε το πίσω μέρος του ελικοπτέρου για να ενεργοποιήσετε τη μοναδική μεταμόρφωση. Το κάτω μέρος ανασύρεται και οι πλευρές επεκτείνονται σε λειτουργία πυραύλων για ακόμα πιο γρήγορη διάσωση!
  • Chase - Σπρώξτε την αεροτομή προς τα κάτω για να ενεργοποιήσετε τη μοναδική μεταμόρφωση του αυτοκινήτου. Το μπροστινό μέρος επεκτείνεται σε λειτουργία θωράκισης και ένας εκτοξευτής εμφανίζεται πίσω! Φορτώστε τους δίσκους (δύο περιλαμβάνονται στο σετ Chase) και πατήστε το κουμπί για να πυροβολήσετε τους εχθρούς! Επαναφορά, μεταμόρφωση και ενεργοποίηση ξανά και ξανά!
  • Marshall - Πατήστε το φορτηγό για να ενεργοποιήσετε τη μεταμόρφωση. Η οροφή ανοίγει, αποκαλύπτοντας ένα κανόνι νερού! Φορτώστε το συμπεριλαμβανόμενο βλήμα «νερού» και πατήστε το κουμπί για να το πυροδοτήσετε! (1 βλήμα περιλαμβάνεται στο σετ Marshall).
  • Rubel - πατήστε το κουμπί του ποδιού στο τμήμα της σελίδας για να εκτοξεύσετε τα βλήματα κατά τη διάρκεια της αποστολής (2 κομμάτια περιλαμβάνονται στο σετ του Rubel).
  • Rocky - ρίξτε τον κύβο ανακύκλωσης στο όχημά σας και πατήστε τα κλιπ προς τα κάτω για να πυροβολήσετε τον κύβο για ακόμα πιο διασκεδαστικές αποστολές!


Εξαιρετική προσθήκη σε κάθε συλλογή Paw Patrol! Συγκεντρώστε όλους τους χαρακτήρες για ακόμα περισσότερες ευκαιρίες παιχνιδιού!

Διαστάσεις: 24,1x10,1x20,6 εκ

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Spin Master
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.400000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά Paw Patrol
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Σετ  Spin Master Paw Patrol φιγούρα και όχημα 6060298
Σετ Spin Master Paw Patrol φιγούρα και όχημα 6060298