Κατασκευές LEGO City Οικογενιακό σπίτι 60291

58,79 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Φτιάξτε το δικό σας οικογενειακό σπίτι με σαλόνι, κουζίνα, δωμάτιο χόμπι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και πολλά πράσινα χαρακτηριστικά διαβίωσης, όπως ηλιακούς συλλέκτες, σταθμό φόρτισης και ένα υπέροχο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Τα παιδιά μπορούν να επεκτείνουν τον χώρο παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα οδικά σήματα για να δημιουργήσουν τη δική τους πόλη. Μαζί με μια οικογένεια από μίνι φιγούρες και μια φιγούρα Labrador Retriever, έχουν όλα όσα χρειάζεστε για ώρες φανταστικού παιχνιδιού ρόλων.

Εύκολες οδηγίες PLUS - μέρος της δωρεάν εφαρμογής LEGO Building Instructions για smartphone και tablet. Αυτός ο διαδραστικός οδηγός κατασκευής με εργαλεία κλιμάκωσης και περιστροφής βοηθά γρήγορα τους νέους κατασκευαστές LEGO να γίνουν κύριοι της κατασκευής.

Τα κιτ LEGO City διεγείρουν ένα ανοιχτό παιχνίδι ρόλων βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, με κτίρια πλούσια σε χαρακτηριστικά, ρεαλιστικά οχήματα παιχνιδιού και διασκεδαστικούς χαρακτήρες που εγγυώνται πολλή διασκέδαση.

Περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως σπαθί, κιθάρα, ηχεία, πινέλο, κατσαρόλα, ραδιόφωνο, τρόπαιο, μπαστούνια χόκεϊ, κονσόλα παιχνιδιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Αναπτύσσει τη φαντασία και τη λογική σκέψη.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών.

Αριθμός εξαρτημάτων: 388

Μέγεθος σπιτιού: 22x25x25 εκ. Διαστάσεις αυτοκινήτου: 5x11x4 εκ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.017000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City Town
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 300 - 399
Брой фигурки 4
Точен брой части 388
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Οικογενιακό σπίτι 60291
Κατασκευές LEGO City Οικογενιακό σπίτι 60291