Κατασκευές LEGO Friends Το οικογενειακό σπίτι της Andrea 41449

78,22 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Για ένα πραγματικό δώρο, δοκιμάστε το LEGO® Friends Andrea's Family House (41449). Φανταστικά λεπτομερές, από τα ηλιακά πάνελ στην οροφή μέχρι το μίνι πιάνο στο στούντιο, αυτό το πρώτης τάξεως σετ παιχνιδιών θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές των LEGO Friends και θα προκαλέσει το «ουάου» από τους φίλους που επισκέπτονται.

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν παρέα στο υπνοδωμάτιο του Andrea, να φτιάξουν cupcakes στην κουζίνα με χαριτωμένα αξεσουάρ μαγειρικής ή να ετοιμάσουν φαγητό στη μοντέρνα τραπεζαρία της κουζίνας.

Υπάρχει μια πισίνα σε σχήμα καρδιάς και ένα υπέροχο γκαράζ με μουσικά όργανα, όπου η Andrea και οι φίλοι της μπορούν να οργανώσουν μια παράσταση για τη γειτονιά!

Τα οικολογικά παιδιά θα λατρέψουν πώς αυτό το σπίτι είναι κατάλληλο για το μέλλον, χάρη στους ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή.

Έτσι, η οικογένεια ζει με σύγχρονο τρόπο, και ο τελευταίος όροφος είναι μετακινούμενος, γεγονός που διευκολύνει τη μελέτη των λεπτομερειών στο σπίτι.

Το σετ συνοδεύεται από 5 μίνι φιγούρες LEGO Friends - συμπεριλαμβανομένης της Liz, της μικρής αδερφής του Andrea, επομένως υπάρχουν απεριόριστοι τρόποι για να παίζουν τα παιδιά ως οικογένεια.

Ψάχνετε για δώρο γενεθλίων για να εντυπωσιάσετε ένα παιδί που λατρεύει τα κουκλόσπιτα;

Αγόρια και κορίτσια άνω των 6 ετών θα χαρούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρώτης τάξεως παιχνίδι και να μοιραστούν τη διασκέδαση του παιχνιδιού με τους φίλους τους.

Η διασκέδαση ξεκινά με την κατασκευή αυτού του υπέροχου σετ! Ενώ διασκεδάζουν χτίζοντας και δημιουργούν συναρπαστικές περιπέτειες, τα παιδιά θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη λογική τους σκέψη.

Το σετ εμπνέει το παιχνίδι ανοιχτού τύπου και δίνει ατελείωτες δυνατότητες διασκέδασης!

Διαστάσεις - 20 x 26 x 12 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 802

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.420000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Friends
Χρώμα Πολύχρωμος
Μήκος 12 cm
Ширина 26 cm
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Брой фигурки 5
Точен брой части 802
Υψος 20 cm
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Friends Το οικογενειακό σπίτι της Andrea 41449
Κατασκευές LEGO Friends Το οικογενειακό σπίτι της Andrea 41449