Κατασκευές LEGO Ninjago Υδρορομπότ του Lloyd 71750

23,51 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Οι θαυμαστές των Ninja μπορούν να απολαύσουν μια συναρπαστική αναπαράσταση σκηνών από την τηλεοπτική σειρά NINJAGO®: Seabound με το υπέροχο σετ Hydro Mech του Lloyd! Το σετ περιλαμβάνει έναν μηχανικό πανοπλία με ένα μεγάλο σπαθί στο ένα χέρι και ένα υδραυλική δαγκάνα στο άλλο, σχεδιασμένο για πραγματική δράση και συναρπαστικές περιπέτειες.

Το υποβρύχιο σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει 2 μίνι φιγούρες: Scuba Lloyd με μάσκα, δεξαμενή αέρα και πτερύγια και τον κακό Maaray Guard. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν τις δικές τους περιπέτειες για να δουν ποιο από αυτό το μαχόμενο ζευγάρι μπορεί να κερδίσει το φυλαχτό, το οποίο περιλαμβάνεται επίσης στο σετ!

Τα κιτ Lego NINJAGO επιτρέπουν στα παιδιά να δραπετεύσουν σε έναν απίστευτο κόσμο φαντασίας, όπου μπορούν να μάθουν για τις αξίες του νίντζα: θάρρος, αυτοθυσία και οικογένεια μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων. Τα σκηνικά τους δίνουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να ξεκινήσουν διασκεδαστικές περιπέτειες με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Ύψος: 17 cm

Αριθμός εξαρτημάτων: 228

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 7 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.300000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Ninjago
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Точен брой части 228
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ninjago Υδρορομπότ του Lloyd 71750
Κατασκευές LEGO Ninjago Υδρορομπότ του Lloyd 71750