Κατασκευές LEGO Ninjago Κρυστάλινος Βασιλιάς 71772

72,60 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν συναρπαστικές σκηνές από την τηλεοπτική σειρά NINJAGO®: Crystallized με το The Crystal King (71772) Playset. Ο Κρυστάλλινος Βασιλιάς έχει τη μορφή Κένταυρου με 4 πόδια, 2 χέρια, ένα ζευγάρι φτερά, ένα μεγάλο σπαθί και μια μίνι πλατφόρμα προσάρτησης.

Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι κατασκευής έρχεται με 5 μίνι φιγούρες έτοιμες για μάχη: μια αποκλειστική φιγούρα Lloyd που δεν έχετε ξαναδεί, τον Crystal King, τον Harumi, τον Guardian of Vengeance και τον Warrior of Vengeance, όλα οπλισμένα με όπλα ώστε τα παιδιά να μπορούν να αναδημιουργήσουν τις μάχες NINJAGO City .

Διαδραστικές ψηφιακές οδηγίες κτιρίου είναι διαθέσιμες για το playset για να κάνουν την εμπειρία του κτιρίου ακόμα πιο διασκεδαστική. Διατίθεται στη δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions για smartphone και tablet, τα εργαλεία ζουμ και περιστροφής βοηθούν ένα παιδί να οπτικοποιεί το μοντέλο κατά την κατασκευή. Οι μικροί κατασκευαστές έχουν την επιλογή να αποθηκεύουν την πρόοδό τους ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή.

Ο Κρυστάλλινος Βασιλιάς μπορεί να πάρει τη μορφή ενός εξαιρετικά ευκίνητου πλάσματος Κένταυρου με 4 πόδια, 2 χέρια, ένα σετ φτερών, ένα μεγάλο σπαθί και μια πλατφόρμα στο στήθος στην οποία μπορείτε να προσαρτήσετε μια μίνι φιγούρα.

Τα σετ Lego NINJAGO επιτρέπουν στα παιδιά να δραπετεύσουν σε έναν εκπληκτικό κόσμο φαντασίας όπου μπορούν να μάθουν για τις αξίες των νίντζα: θάρρος, θυσία και οικογένεια μέσα από συναρπαστικό παιχνίδι ρόλων. Τα σκηνικά τους δίνουν την ευκαιρία να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να ξεκινήσουν διασκεδαστικές περιπέτειες με αγαπημένους χαρακτήρες.

Διαστάσεις: 26 x 30 x 40 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 722

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 9 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.938000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Ninjago
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 722
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ninjago Κρυστάλινος Βασιλιάς 71772
Κατασκευές LEGO Ninjago Κρυστάλινος Βασιλιάς 71772