Κατασκευές LEGO Super Mario Power-Up Πακέτο Tanooki Mario 71385

12,27 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Ανοίξτε νέες δυνατότητες για το LEGO® Super Mario ™ με το Tanooki Mario Power-Up Pack, το οποίο περιλαμβάνει μια διαδραστική στολή για το LEGO® Mario) (η εικόνα δεν περιλαμβάνεται).

Όταν το LEGO Mario φοράει το κοστούμι, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον ψηφιακά νομίσματα περιστρέφοντάς το πριν συντρίψουν τους εχθρούς.

Μια δωρεάν εφαρμογή LEGO Super Mario είναι διαθέσιμη για αυτό το κιτ. Διαθέτει διαισθητικά εργαλεία που βοηθούν στην οικοδόμηση, εμπνέει τρόπους οικοδόμησης και παιχνιδιού και προσφέρει ένα ασφαλές φόρουμ για να μοιραστούν τα παιδιά τις δημιουργίες τους. Ελέγξτε για συμβατότητα της κινητής συσκευής σας με την εφαρμογή εδώ.

Το LEGO Super Mario προσφέρει έναν νέο τρόπο παιχνιδιού στον πραγματικό κόσμο με τον εμβληματικό ήρωα. Ιδανικό για αγώνες με φίλους ή ατομικό παιχνίδι, τα starter κιτ και τα κιτ επέκτασης, καθώς και τα κιτ Power-Up, επιτρέπουν στους θαυμαστές να δημιουργήσουν τα δικά τους επίπεδα για απεριόριστη δημιουργική διασκέδαση.

Σημαντικό: Η φιγούρα LEGO Mario δεν περιλαμβάνεται. περιλαμβάνεται στο Adventure with Mario Starter Course 71360. Χρειάζεται επίσης για το διαδραστικό παιχνίδι.

Αριθμός εξαρτημάτων: 13

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.036000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Super Mario
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων κάτω από 100
Точен брой части 13
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Super Mario Power-Up Πακέτο Tanooki Mario 71385
Κατασκευές LEGO Super Mario Power-Up Πακέτο Tanooki Mario 71385