Κατασκευές LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118

24,54 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Εμπνεύστε τα παιδιά που αγαπούν το Monster Jam® να φτιάξουν το δικό τους τερατώδες καρότσι με το κιτ LEGO® Technic ™ Monster Jam Grave Digger®!

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό έλξης προς τα πίσω, ο οποίος όταν τα παιδιά τραβούν το καρότσι προς τα πίσω, αυτό θα κινείται μόνο προς τα εμπρός. Γενναία ακροβατικά από την αρένα Monster Jam περιμένουν μικρούς αθλητές και λάτρεις της δράσης.

Το Lego Monster Grave Digger® είναι γεμάτο από ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως το πραγματικό καρότσι! Περιλαμβάνει αυθεντικά γραφικά και χρώματα, τεράστια ελαστικά, κόκκινους προβολείς και μια κινούμενη σημαία.

Αυτό το υπέροχο κιτ προσφέρει δύο προκλήσεις κατασκευής σε ένα. Μετά την κατασκευή του μοντέλου Grave Digger, τα παιδιά μπορούν να το μετατρέψουν σε αμαξάκι εκτός δρόμου για ακόμα περισσότερη περιπέτεια. Ρίξτε μια ματιά στη δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions, όπου θα βρείτε οδηγίες PLUS. Αυτός ο διαδραστικός οδηγός διευκολύνει την κατασκευή με εργαλεία κλιμάκωσης και περιστροφής.

Τα κιτ LEGO Technic διαθέτουν ρεαλιστικούς μηχανισμούς κίνησης που εισάγουν τα παιδιά στον συναρπαστικό κόσμο της μηχανικής.

Διαστάσεις: 11x24x11 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 212

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 7 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.390000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Technic
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Точен брой части 212
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118
Κατασκευές LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118