Κατασκευές LEGO Technic Porsche 911 RSR 42096

197,86 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Εξερευνήστε τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την κατασκευή ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο με αυτό το υπέροχο κιτ LEGO® Technic Porsche 911 RSR. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Porsche, αυτό το μοντέλο κλίμακας μεταδίδει την ισχυρή εμφάνιση και τα θρυλικά περιγράμματα της 911 RSR - ενός αυτοκινήτου σχεδιασμένου να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των διεθνών διαγωνισμών αντοχής GT. Οι εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα πίσω φτερό με βάση το λαιμό κύκνου, εκτεταμένο πίσω διαχύτη και ειδικούς πλαϊνούς καθρέπτες - όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αεροδυναμική απόδοση. Ανοίξτε τις πόρτες και θα βρείτε μια καμπίνα γεμάτη ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως μια οθόνη ραντάρ, ένα λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης, ένα σύστημα πυροσβεστήρα και ακόμη και έναν χάρτη της πίστας Laguna Seca τυπωμένο στην πόρτα του οδηγού. Αυτό το εκπληκτικό μοντέλο διαθέτει επίσης ένα ορατό, λειτουργικό διαφορικό, ανεξάρτητη ανάρτηση και έναν εξακύλινδρο κινητήρα boxer με κινούμενα έμβολα που βρίσκονται μπροστά στον πίσω άξονα. Μαύρες ακτίνες με τροχούς, ρεαλιστικούς μπροστινούς και πίσω προβολείς και ένα αυθεντικό σχέδιο σε λευκό, κόκκινο και μαύρο με λεπτομέρειες σε αυτοκόλλητα προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές σε αυτό το πραγματικά αξιόλογο μοντέλο LEGO supercar!

Μπείτε στον κόσμο των αγώνων αντοχής GT με την Porsche 911 RSR!

Το σετ περιέχει 1580 εξαρτήματα

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 10 ετών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.500000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Technic
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων πάνω από 1000
Точен брой части 1580
Ηλικία 10-11 ετών, 11-12 ετών, 12-13 ετών, 13-14 ετών
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Technic Porsche 911 RSR 42096
Κατασκευές LEGO Technic Porsche 911 RSR 42096