Ρινικοί Αποφρακτήρες

Φίλτρα
ανά σελίδα

8 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

8 είδη

Ο ρινικός αναρροφητήρας είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για να καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα του μωρού από βλέννα. Όταν πραγματοποιείτε τις καθημερινές διαδικασίες υγιεινής στη φροντίδα ενός νεογέννητου, δεν πρέπει να ξεχνάτε τη μύτη. Εάν η μπατονέτα είναι κατάλληλη για καθημερινή υγιεινή, τότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ρινική καταρροή. Γεγονός είναι ότι μέχρι την ηλικία των 2-3 ετών το παιδί δεν ξέρει πώς να φυσήξει τη μύτη του και δεν μπορεί να καθαρίσει τη μύτη του μόνο του. Το μωρό χρειάζεται βοήθεια από αυτή την άποψη, γιατί η καταρροή γίνεται πρόβλημα: η αναπνοή γίνεται δύσκολη, το φαγητό και ο ύπνος διαταράσσονται και εμφανίζεται άγχος. Ο αναρροφητήρας θα αφαιρέσει απαλά και με ασφάλεια τη βλέννα από τη μύτη, φέρνοντας ανακούφιση και ελεύθερη αναπνοή. Στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της Raya Toys θα βρείτε ποικιλία ρινικών αναρροφητηρίων σε καλές τιμές.

Ποια είναι τα διαθέσιμα προϊόντα αυτού του τύπου;

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας μπορούν να είναι πολλών τύπων. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

  • χειροκίνητη αναρρόφηση - ορισμένα μοντέλα διαθέτουν αντλία σχεδιασμένη να αφαιρεί τη βλέννα και τη μύξα από τη μύτη των μωρών και των παιδιών. Έχουν ειδικές υποδοχές που δεν θα ερεθίσουν τον ευαίσθητο ρινικό βλεννογόνο του παιδιού σας. Διαθέτουν και καπάκι για καλύτερη υγιεινή. Άλλα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης της ισχύος αναρρόφησης. Είναι εύκολα στη χρήση και καθαρίζονται. Τα προϊόντα με κυρτό σωλήνα δεν επιτρέπουν την είσοδο εκκρίσεων.
  • ηλεκτρική αναρρόφηση ‒ βολική και εύκολη στη χρήση με πολλά επίπεδα αναρρόφησης που ελέγχονται από κουμπιά. Τροφοδοτείται από μπαταρία και διαθέτει επίσης λειτουργίες μουσικής για να διατηρεί το νεογέννητο πιο ήρεμο κατά τη χρήση. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή: εισάγετε ένα καθαρό άκρο σιλικόνης στο ρουθούνι του παιδιού και πατήστε το κουμπί. Η συσκευή αντλεί εύκολα και απαλά τόσο υγρή όσο και παχιά βλέννα χωρίς να προκαλεί ενόχληση. Λόγω της ευκολίας χρήσης και των πολλών χρήσιμων χαρακτηριστικών, οι γονείς προτιμούν αυτά έναντι άλλων μοντέλων.

Όλοι οι αναρροφητήρες που προσφέρουμε λειτουργούν με ασφαλή ισχύ αναρρόφησης για να καθαρίσετε τις βουλωμένες μύτες απαλά αλλά αποτελεσματικά.