Μαγιό

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Μαγιό
Η κολύμβηση είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τις μέλλουσες μητέρες. Και οι γόνιμες διακοπές στην παραλία έχουν εξαιρετικά υγιεινή επίδραση στο μικρό μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά σας. Φροντίστε λοιπόν να πάρετε ολόσωμο μαγιό  για εγκύους ή σε δύο μέρη και αφεθείτε σε μια χαλάρωση που σας αξίζει, είτε στην παραλία δίπλα στη θάλασσα είτε σε ένα πολυτελές σπα. Όπου κι αν ξεκουράζεστε, φροντίστε να δείτε ολόσωμα τα μαγιό για εγκύους και τα μοντέλα δύο τεμαχίων και επιλέξτε το πιο κατάλληλο για εσάς στο Raya Τoys.

Τα οποία είναι κατάλληλα για εγκύους
Όταν πρέπει να επιλέξετε μοντέλο για να κάνετε τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές στη θάλασσα ή απλά να ξαπλώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο δίπλα στην πισίνα, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Τoys. Σε εμάς θα βρείτε κατάλληλα άνετα μαγιό για μέλλουσες μαμάδες σε λογικές τιμές. Στην πραγματικότητα, ποια είναι πραγματικά κατάλληλα; Όλα όσα είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό για να προσαρμόζονται στις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας αυτή την περίοδο είναι απολύτως υποχρεωτικά. Επιλέξτε αυτά με εύκολα ρυθμιζόμενους ιμάντες και μαλακά μαξιλαράκια που τοποθετούν καλά το μπούστο.

Οι διαφορετικοί τύποι στον ιστότοπο της Raya Τoys
Στη Raya Τoys μπορείτε να βρείτε υπέροχα μοντέλα που σας κάνουν να νιώθετε τέλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Σας προσφέρουμε την απαραίτητη άνεση με:

Ολόσωμα μαγιό για εγκύους. Είναι μια εξαιρετική λύση που προτιμούν οι περισσότερες μέλλουσες μαμάδες. Με αυτά η κοιλιά καλύπτεται πλήρως και αναμφίβολα νιώθεις απόλυτη άνεση. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα μοντέλο με ρυθμιζόμενους ιμάντες και προσαρμόσιμο στις αλλαγές στο σώμα σας λόγω εγκυμοσύνης για βέλτιστη άνεση.
Από δύο μέρη. Η επιλογή είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη. Αυτά τα μοντέλα έχουν και τους υποστηρικτές τους. Είναι επίσης κατασκευασμένα από ελαστικά υφάσματα που προσαρμόζονται στην αλλαγή του μεγέθους της κοιλιάς σας, ενώ δεν σφίγγουν το έμβρυο και παρέχουν άνεση. Αυτός ο τύπος προτιμάται από γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, συχνά έχει μαλακά επιθέματα που βοηθούν στη στερέωση. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε αυτά τα μοντέλα, ακόμη και μετά τη γέννηση.
Συστάσεις πριν από την αγορά από τη Raya Τoys
Αγαπητές μέλλουσες μητέρες, μη διστάσετε να κάνετε τη σωστή επιλογή στη Raya Τoys. Μαζί μας η ποιότητα και η άνεση προηγούνται. Και δεν μπορεί να είναι διαφορετικά όταν πρόκειται για εσάς και τον μικρό σας θησαυρό.

Πριν αγοράσετε το μαγιό σας συμβουλεύουμε:

  • Καθορίστε το σωστό μέγεθος. Έτσι δεν θα απογοητευτείτε.
  • Επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο για εσάς. Αποφασίστε ποιο είδος προτιμάτε και πόσο καιρό θα το χρησιμοποιείτε.