Ζώνες για εγκύους

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Ζώνες για εγκύους

Πολλές μητέρες βιώνουν διάφορα ενοχλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ένα από τα πιο δυσάρεστα και επώδυνα σχετίζεται με τον πόνο στη μέση. Καθώς μεγαλώνει η κοιλιά, αυξάνονται και οι προσπάθειες που κάνετε για να ισιώσετε την πλάτη σας και να ανακουφίσετε την ένταση. Εμείς στη Raya Toys γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς, τις μέλλουσες μητέρες, να νιώθετε υπέροχα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γι' αυτό σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Raya Toys και να επιλέξετε μερικές από τις ζώνες για εγκύους που προσφέρουμε σε εξαιρετικά καλές τιμές.

Αυτό που αντιπροσωπεύουν

Αυτά τα υπέροχα προστατευτικά που συγκρατούν την κοιλιά σας σας βοηθούν να ισιώσετε τη στάση σας στη σωστή θέση. Έχουν προστατευτική λειτουργία και τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένα από ελαστικά υφάσματα για να σας παρέχουν μεγαλύτερη άνεση. Σχεδόν όλοι οι τύποι είναι ρυθμιζόμενοι και προσαρμόζονται στο αυξανόμενο μέγεθος της κοιλιάς σας. Πολλές γυναίκες με προβλήματα στη μέση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αναζητούν ιατρική συμβουλή και πολλοί μαιευτήρες συνιστούν ζώνες ασφαλείας στις εγκύους για την ανακούφιση από τον πόνο. Μη διστάσετε λοιπόν και παραγγείλετε τη δική σας από τη Raya Toys τώρα.

Όταν χρησιμοποιείται

Όταν αντιμετωπίζετε ενόχληση στην πλάτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε κάποια από τα ιατρικά κέντρα και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Εμείς στην Raya Toys σας συμβουλεύουμε να μην λαμβάνετε αποφάσεις που δεν έχετε συμβουλευτεί γιατρό όταν πρόκειται για το μωρό που μεγαλώνει στη μήτρα σας. Οι ζώνες για εγκύους, τις οποίες συνιστούν οι περισσότεροι γιατροί, χρησιμοποιούνται συχνότερα για:

 • Ανύψωση της κοιλιάς και παροχή σταθερής στήριξης.
 • Μειώση του πόνο στην πλάτη.
 • Προώθηση καλύτερης και σωστής στάσης.

Μειώνει το βάρος της κοιλιάς που μεγαλώνει γιατί είναι υποστηρικτικά.
Πώς βοηθούν

Οι ζώνες ασφαλείας εγκυμοσύνης, που μπορείτε να βρείτε και στο Rayatoys, είναι σε κάθε περίπτωση μια ευκαιρία για εσάς να ανακουφίσετε τον βασανιστικό πόνο στην πλάτη και τη μέση που συνοδεύει σχεδόν κάθε έγκυο. Οι λειτουργίες συγκράτησης σας βοηθούν να μπορείτε να ισιώσετε την πλάτη σας στη σωστή θέση, με αποτέλεσμα να ανακουφίσετε τη συσσωρευμένη ενόχληση στην περιοχή. Τα περισσότερα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό, το οποίο επιτρέπει στο ύφασμα να τεντώνεται καθώς μεγαλώνει η κοιλιά σας. Τα εργαλεία συντήρησης είναι συχνά ρυθμιζόμενα για να σας κάνουν να νιώθετε καλά σε κάθε επόμενο στάδιο. Εμείς στην Raya Τoys  τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα και γενικά μπορούμε να πούμε ότι βοηθούν λόγω των λειτουργιών τους που είναι:

 • Προστατεύουν
 • Υποστηρίζουν.
  Συστάσεις από τη Rayatoys

Για εμάς από την Paradise Toys, είναι πολύ σημαντικό οι μελλοντικές μαμάδες να νιώθουν όσο πιο άνετα και άνετα γίνεται, φθείροντας τον θησαυρό τους. Γι' αυτό σας προσφέρουμε να δείτε τις ζώνες ασφαλείας μας για εγκύους, σε λογικές τιμές και να εξασφαλίσετε την ιδανική στάση και ανακούφιση από τον πόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Πριν αγοράσετε ένα, ωστόσο, εμείς στη Raya Τoys συμβουλεύουμε:

 • Συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνετε ενώ φοράτε το μωρό σας θα πρέπει να συμβουλευτείτε το κατάλληλο ιατρικό κέντρο.
 • Επιλέξτε το σωστό μέγεθος. Ναι, οι περισσότερες ζώνες είναι ρυθμιζόμενες, αλλά εξακολουθούν να έχουν διαστάσεις.
  Επιλέξτε ένα μοντέλο που σας βολεύει.