Πώς να πλύνετε ένα λούτρινο παιχνίδι

Как се пере плюшена играчка

Πώς να πλύνετε ένα λούτρινο παιχνίδι

Τα αγαπημένα λούτρινα παιδικά παιχνίδια αργά ή γρήγορα λερώνονται και πρέπει να καθαριστούν σχολαστικά. Όταν ο μικρός αποσπαστεί για λίγο από την όμορφη δραστηριότητά του, σηκώστε το και δείτε τις οδηγίες στην ετικέτα. Ελέγξτε εάν το αντικείμενο μπορεί να καθαριστεί και να απολυμανθεί στεγνό. Τα περισσότερα είδη πλένονται στο πλυντήριο, αλλά αν είναι μεγάλα προτείνουμε το πλύσιμο στο χέρι. Ο κατασκευαστής συνήθως υποδεικνύει εάν το παραγεμισμένο παιχνίδι μπορεί να τοποθετηθεί και στο στεγνωτήριο. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, δοκιμάστε να στεγνώσετε σε εξωτερικούς χώρους χωρίς άμεσο ηλιακό φως.

Η RAYA TOYS σας προτείνει:

Πότε χρειάζονται στεγνό καθάρισμα τα λούτρινα παιδικά παιχνίδια;

Εάν ένα αντικείμενο δεν μπορεί να πλυθεί , τότε πρέπει να καθαριστεί με άλλη μέθοδο. Υπάρχουν αγαπημένα παιδικά αρκουδάκια που είναι ήδη γερασμένα και κινδυνεύουν να καταστραφούν αν μπουν στο πλύσιμο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γνωστή μαγειρική σόδα και μια ηλεκτρική σκούπα. Βάλτε το βελούδινο σε μια σακούλα για να απορροφήσει τη μαγειρική σόδα και, στη συνέχεια, σκουπίστε το με ηλεκτρική σκούπα και τελειώσατε.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys σας συμβουλεύει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με παιχνίδια που έχουν μπαταρίες. Αυτά τα αντικείμενα πρέπει να καθαρίζονται μετά την αφαίρεση των μπαταριών. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να καταστρέψετε το πολυαγαπημένο λούτρινο παιχνίδι του μικρού σας.

Γιατί πρέπει να πλένετε συχνά τα αγαπημένα σας παιχνίδια;

Τα νήπια είναι αχώριστα με τους μαλακούς φίλους τους. Τα αγκαλιάζουν και τα αγγίζουν συνεχώς. Φροντίστε την καθαριότητα τους γιατί:

  • Συσσωρεύονται αλλεργιογόνα – στα μαλακά μέρη του αντικειμένου συγκεντρώνονται βακτήρια και μικρόβια, τα οποία μπορούν να βλάψουν την υγεία των παιδιών.
  • Τα αγαπημένα ανανεώνονται - μετά το πλύσιμο φαίνονται σαν καινούργια.
  • Διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα - αν φροντίσουμε σωστά τους φίλους των παιδιών, θα παραμείνουν άθικτοι για χρόνια.

Η υγεία των μικρών θησαυρών είναι σημαντική, αλλά καλό είναι να κρατάμε και τα αρκουδάκια που είχαν ως παιδιά ως ανάμνηση. Και αυτό θα συμβεί αν πλένονται και καθαρίζονται τακτικά.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνονται από τον κατασκευαστή της ετικέτας. Το συχνό πλύσιμο θα κρατήσει τις όμορφες αρκούδες, τα παπάκια και άλλα ζώα από το να λερωθούν και τα χρώματα θα είναι πάντα φωτεινά. Τα παιδιά δένονται πολύ με τα πρώτα τους πράγματα και θα αναστατωθούν εάν το παιχνίδι δεν μπορούσε πλέον να χρησιμοποιηθεί λόγω κάποιων λεκέδων. Αντιμετωπίστε τους ανεκτίμητους πρώτους φίλους των παιδιών σας με τον πιο προσεκτικό δυνατό τρόπο.