Πότε πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε το μωρό σε περιπατούρα και bungee

Πότε πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε το μωρό σε περιπατούρα και bungee

Κάθε προϊόν χρησιμοποιείται μετά από συγκεκριμένους μήνες, οι περπατούρες και τα bungees είναι για 6+ μήνες και οι περπατούρες - πάνω από 1 έτος. Οι παιδίατροι συνιστούν τη χρήση τους μετά από 8 μήνες, γιατί τότε το κάτω μέρος της πλάτης των παιδιών σκληραίνει αρκετά. Η χρήση αυτών των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται σταδιακά. Την πρώτη μέρα, όταν κρίνουμε ότι ο θησαυρός μας είναι έτοιμος να διασκεδάσει με τέτοια παιχνίδια, τον αφήνουμε για 5-10 λεπτά, κάθε επόμενη μέρα αυξάνουμε τον χρόνο κατά 5 λεπτά και ούτω καθεξής μέχρι να φτάσουμε σε μια περίοδο που το μωρό υπολογίζει μόνο πόσο καιρό θέλει να διασκεδάσει.

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός περιπατητή και ενός bungee

Χαρακτηριστικά

Περπατούρα

Βungees

 είδη

1.καθιστή θέση 

2. όρθια θέση

1. γαντζωμένο - bungee παντελόνάκι

2. στατικό - στο έδαφος

κατεύθυνση κίνησης προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα πλάγια πάνω και κάτω (πηδηματάκια)
χρήση χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να μάθει να σπρώχνει με τα πόδια προς την επιθυμητή κατεύθυνση μετά από 2 λεπτά λικνίσματος από τον γονιό, το μωρό είναι έτοιμο να πηδήξει μόνο του
οφέλη

το παιδί μαθαίνει να κινεί   τα πόδια του σε μια κατεύθηνση

το παιδί μαθαίνει να στέκεται όρθιο
σκοπός περπατούρα για - 6+ μηνών έως 12 κιλά και περπατούρα - πάνω από 1 χρόνο. bungee παντελονάκι - 4+ μηνών έως 12 κιλά. bungee - 6+ μηνών έως 12 κιλά

 

 

Πότε μπορούμε να αρχίσουμε να το βάζουμε στην αράχνη

Οι κατασκευαστές περπατούρας συνιστούν τη χρήση τους από παιδιά άνω των έξι μηνών, μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο από τη Raya Toys. Το όριο ηλικίας είναι ακριβώς έξι μήνες, γιατί μέχρι αυτή τη στιγμή το μωρό θα έπρεπε να έχει μάθει να στέκεται μόνο του καθισμένο, χωρίς τη βοήθεια γονέα και χωρίς να το στηρίζουν από τα πλάγια. Μπορείτε επίσης να οδηγήσετε τα μωρά σας σε μια περπατούρα στους 5 μήνες - όταν μπορούν να κάθονται ακουμπώντας, αλλά δεν συνιστάται για περισσότερο από 5 έως 10 λεπτά την ημέρα.

Η Raya Toys σας υπενθυμίζει να συμβουλευτείτε έναν ορθοπεδικό

Κάθε παιδί αναπτύσσεται διαφορετικά, άλλα είναι μικρότερα, άλλα μεγαλύτερα, γι' αυτό δεν μπορούμε να τα ενώσουμε κάτω από έναν παρονομαστή, αν το μωρό σας είναι μεγαλύτερο, θα πρέπει να μάθει να κάθεται αργότερα, γιατί το βάρος θα πιέσει περισσότερο. τη σπονδυλική στήλη, και αν είναι μικρότερη, θα μπορεί να κάθεται μόνος του νωρίτερα. Για όλο και πιο σωστές πληροφορίες, η Raya toys συνιστά να συμβουλευτείτε έναν ορθοπεδικό για τη χρήση περπατούρας.

 

Η RAYA TOYS σας προτείνει: