Τι να κάνετε με τα παλιά παιχνίδια;

Какво да правим със старите играчки

Τι να κάνετε με τα παλιά παιχνίδια;

Αργά ή γρήγορα, κάθε γονέας αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αποθήκευσης παλαιών παιχνιδιών. Συγγενείς και φίλοι χαρίζουν πάντα στα παιδιά διάφορα αντικείμενα που φθείρονται με τον καιρό. Αν ξαφνικά βρεθείτε να κατακλύζεστε από κάθε είδους σκουπίδια, μάλλον θέλετε να τα πετάξετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ωστόσο, πριν προχωρήσετε σε αυτήν την τελική επιλογή, σκεφτείτε τι άλλο μπορεί να γίνει με αυτά; Στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορες ιδέες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys σας προσφέρει να τα δωρίσετε σε μητέρες που έχουν ανάγκη. Μια φιλανθρωπία που θα ενθουσιάσει ένα παιδί που αξίζει επίσης να παίξει.

Γιατί να μάθετε στο παιδί να μοιράζεται τα παιχνίδια του

Όταν τα παιδιά είναι ακόμα μικρά και έχουν πολλά παιδικά παιχνίδια, καλό είναι να τους διδάξουμε ότι τα μοιράζονται με τους φίλους τους. Οι συνήθειες χτίζονται από μικρή ηλικία και έτσι το παιδί θα συνηθίσει να παρατάει τα πράγματά του. Μόλις οι αγαπημένες ασχολίες παλιώσουν λίγο και δεν ξέρουμε τι να τις κάνουμε, το παιδί θα επιλέξει απλώς να τις χαρίσει. Είναι σημαντικό τα μικρά παιδιά να μην συνδέονται οδυνηρά με πράγματα που δεν χρειάζονται πλέον. Μην φοβάστε να ζητήσετε από τους συγγενείς σας να μην δώσουν πάρα πολλά πράγματα στο παιδί. Τα παλιά πλαστικά προϊόντα μαζεύουν μόνο σκόνη και βλάπτουν τη φύση.

Η RAYA TOYS σας προτείνει:

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον άλλο;

Διαφορετικές ιδέες είναι βέβαιο ότι θα σας φανούν χρήσιμες όταν καθαρίζετε τα παλιά πράγματα του μικρού σας. Σας προσφέρουμε πολλές επιλογές:

  • Δωρίστε τα στο νηπιαγωγείο - μια καλή απόφαση, δεδομένου ότι υπάρχει πάντα ανάγκη για περισσότερα διασκεδαστικά είδη.
  • Κάντε δώρο σε φίλους με ένα μικρό παιδί - έτσι θα υπάρχει συνέχεια και η οικογένεια θα εξοικονομήσει χρήματα.
  • Κάντε τα παιδιά χαρούμενα σε ένα σπίτι - μια ευγενής πράξη που θα φέρει στιγμές χαράς στα παιδιά σε μειονεκτικές καταστάσεις.

Το να πετάξεις τα παλιά παιχνίδια δεν είναι λύση καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές για να εκμεταλλευτείς.

Στις μέρες μας, ένα τεράστιο μέρος των μικρών αρκείται σε διάφορα λούτρινα είδη, εκπαιδευτικά σετ, κύβους, παζλ και άλλα. Δεν δίνουν καν σημασία στα περισσότερα από αυτά. Αντί να σκέφτεστε πού να αφήσετε και να οργανώσετε όλα τα σκουπίδια, μιλήστε στο παιδί και εξηγήστε του ότι ένα άλλο μικρό θα χαρεί να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι. Έτσι θα του μάθετε να κάνει δώρα και να ενδιαφέρεται για τους άλλους. Λύση πάντα θα βρίσκεται αρκεί να την προσεγγίσουμε δημιουργικά και με καλές προθέσεις.