Παιδικά παιχνίδια - Page 1

Διαδραστικά παιχνίδια Διαδραστικά παιχνίδια
  • Δείτε όλα τα προϊόντα
Όπλα και παιχνίδια στόχου Όπλα και παιχνίδια στόχου
  • Δείτε όλα τα προϊόντα
Fidget παιχνίδια κατά του στρες Fidget παιχνίδια κατά του στρες
  • Δείτε όλα τα προϊόντα
Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 3322

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 3322

Ποιος είναι ο σκοπός των παιχνιδιών;

Από μικρή ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι. Σκεφτείτε το αγαπημένο σας παιχνίδι από την παιδική ηλικία… Κλείστε τα μάτια σας. Α, ναι, δεν μπορείς να ξεχάσεις πώς αγκάλιασες την αγαπημένη σου κούκλα, πώς δεν τη χάρισες σε κανέναν, πώς κοιμήθηκες μαζί της. Σκεφτήκατε ποτέ ότι χάρη σε αυτούς έχετε αναπτυχθεί ως ανεξάρτητο άτομο με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις δεξιότητές σας. Αυτό συμβαίνει με τα παιδιά - εξακολουθούν να μην γνωρίζουν τον κόσμο, αλλά χάρη στα παιχνίδια τον γνωρίζουν, τον βιώνουν, με τον καιρό φτιάχνουν ιστορίες μαζί τους και σταδιακά, όπως έλεγαν σε μια δημοφιλή σειρά, «βήμα προς βήμα - το παιχνίδι νέο έδαφος »και το μωρό γίνεται παιδί, μετά γίνεται ενήλικας, πλήρως έτοιμος για τη μεγάλη ζωή. Δείτε τι αναπτύσσονται τα παιχνίδια:

  • Κινητικό σύστημα και κινητικές δεξιότητες.
  • Γνωστική λειτουργία
  • Επικοινωνία
  • Φαντασία, δημιουργικότητα και συναισθηματική ανάπτυξη.

Θα σας πούμε λίγα περισσότερα για αυτές τις δεξιότητες με σειρά αριθμών:

  • Το κινητικό σύστημα και οι κινητικές ικανότητες του παιδιού ασκούνται από μικρή ηλικία. Ακόμα κι αν το μωρό δεν μπορεί να περπατήσει, κινείται και προσπαθεί να αγγίξει το αρκουδάκι που του προσφέρεται, για παράδειγμα, να το εξετάσει με το δάχτυλό του, να το πιάσει, να το τραβήξει κ.λπ. Όταν μεγαλώσει, τα ενδιαφέροντά του αλλάζουν - σπρώξτε αυτοκίνητα, τρίκυκλα, ποδήλατα περιλαμβάνονται στο κίνημα. Σε αυτά η κινητική ανάπτυξη που συμβαίνει είναι αρκετά εμφανής.
  • Γνωστική ανάπτυξη ή με πιο απλά λόγια γνωστική ανάπτυξη. Αναπτύσσονται οι ικανότητες σκέψης, αναγνώρισης αιτιακών σχέσεων, συγκέντρωσης και προσοχής. Πρόκειται για διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών, όπως μουσικές ψυχαγωγίες, στις οποίες το παιδί μαθαίνει ότι όταν πατάει ένα κουμπί, η χελώνα, για παράδειγμα, παίζει ένα τραγούδι. Μια τέτοια γνώση μπορεί να μας φαίνεται περίεργη, αλλά στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά πολύτιμη στη ζωή.
  • Τα παιχνίδια μαθαίνουν επίσης στα παιδιά να επικοινωνούν. Πως; Κάθε ένα, ειδικά τα βελούδινα, αντιπροσωπεύουν τους κατοίκους του μικροκόσμου του μωρού. Μαζί τους δημιουργεί ιστορίες, εφευρίσκει τις ζωές τους, τις καβαλάει σε καρότσι, τις επιλέγει για νηπιαγωγείο, τις κοιμίζει, τις καληνύχτες… Αυτή είναι η απόλυτη αντανάκλαση του πραγματικού μεγάλου κόσμου που εφαρμόζεται στο επίπεδο του παιδικού δωματίου. Το ενδιαφέρον με τις κούκλες είναι ότι θεωρούνται κορίτσια, αλλά ένα αγόρι, για παράδειγμα, έχει επίσης κάτι να σου πει για αυτές, καθώς και να μοιάζει με τον Κεν ή τον Μπάτμαν... Όταν τα παιδιά κάνουν φίλους με άλλους είναι σύνηθες φαινόμενο να καλέστε τις κούκλες ως καλεσμένες, να οργανώσουν πάρτι για τσάι… γενικά - να επικοινωνήσουν όπως εμείς οι μεγάλοι.
  • Εκτός από πολύ μεγάλη φαντασία, τα συναισθήματα των παιδιών αναπτύσσονται και μέσα από τα παιχνίδια. Οι ιστορίες που έχουν να πουν είναι συνήθως από τη ζωή των ενηλίκων - από αυτά που έχουν δει. Φανταστείτε ότι έχετε εμπλακεί και εσείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι γνωριμίας με ένα κουκλοθέατρο, για παράδειγμα, ή με την οργάνωση ενός καρναβαλιού. Τα παιδιά λατρεύουν να ντύνονται και να βλέπουν τον εαυτό τους ως τον αγαπημένο τους χαρακτήρα και όχι απλώς να ζουν τις φαντασιώσεις τους μέσω των βελούδινων φίλων τους.

Πότε αρχίζει ένα μωρό να παίζει με παιχνίδια;

Το μωρό αρχίζει να παίζει από μικρή ηλικία. Στην αρχή της ανάπτυξής του, όταν είναι νεογέννητο, δεν χρειάζεται κανένα παιχνίδι - χρειάζεται μόνο αγάπη, προσοχή και ξεκούραση. Τους πρώτους μήνες, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε αξεσουάρ για την κούνια, όπως καρουζέλ ή καμάρα με μενταγιόν. Μόνο μετά τον δεύτερο μήνα του, όταν παρατηρήσετε ότι το μωρό ενδιαφέρεται και προσπαθεί να φτάσει τα κρεμαστά παιχνίδια, μπορείτε να το βοηθήσετε και να του δώσετε ένα. Το πιο σημαντικό πράγμα στην αρχή είναι να μην του δώσετε ένα με σκληρές άκρες, είναι καλύτερο να εστιάσετε σε μια απαλή αγκαλιά όπως ένα μαντήλι ή κουβέρτα. Με τον καιρό θα παρατηρήσετε την ανάπτυξη των αισθήσεων και των δεξιοτήτων του μωρού και γύρω στον έκτο μήνα μπορείτε να παίξετε με εκπαιδευτικά, μουσικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια.  Μπορεί να μην το βρίσκουμε εμείς ενδιαφέρον, αλλά για το παιδί σας είναι ένας εντελώς νέος κόσμος

Τι είδη παιχνιδιών θα βρείτε σε εμάς;

Η τεράστια ποικιλία παιχνιδιών σε διαφορετικές κατηγορίες, για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και για τα δύο φύλα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του καθενός από τα καταστήματα της Raya Toys. Σε εμάς θα βρείτε σχεδόν τα πάντα! Μεταξύ των μωρών εκπροσωπούνται σοβαρά εκπαιδευτικά, διαδραστικά και μουσικά. Οι γονείς είναι πρόθυμοι να επιλέξουν μαζί μας τις πρώτες κουδουνίστρες κάθε αγοριού και κοριτσιού, τους πρώτους λούτρινους φίλους του, να επιλέξουν ένα καρουζέλ για την κούνια, κάτι για το καρότσι, την ενεργό γυμναστική, τη πρώτη περπατούρα και όχι μόνο. Όταν τα παιδιά είναι 3 ετών, οι γονείς πηγαίνουν με τόλμη στους διαδρόμους με παιχνίδια. Και εκεί; Μικρά και μεγάλα ψωμάκια, κούκλες Barbie, οικογενειακά και επιτραπέζια παιχνίδια, εργαστήρια, νέα μουσικά όργανα, σετ για κάθε είδους δραστηριότητες ρόλων και πολλά άλλα! Για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών, εφοδιάσαμε τα καταστήματα με μια πλούσια συλλογή κατασκευαστών των πιο διάσημων παγκόσμιων εμπορικών σημάτων, ετοιμάσαμε γεμάτα ράφια με παζλ για ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και συγκέντρωσης και φροντίσαμε τη δίψα για δροσερά επιστημονικά πειράματα με προϊόντα της Ιταλικής κατασκευάστριας εταιρείας Lisciani, τα οποία είναι καλά για να τα κρατάτε μέσα, σε εσωτερικούς χώρους. Σε εμάς θα βρείτε επίσης παιχνίδια για την ύπαιθρο -  τζιπ για σπρώξιμο, αυτοκίνητα με μπαταρία, τρίκυκλα, σκούτερ, παιδικά ποδήλατα και δραστηριότητες στον κήπο.

Στα καταστήματα Raya Toys και οι διαδικτυακοί πελάτες συχνά επιλέγουν παιχνίδια ως δώρα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο, θα παρατηρήσετε ότι έχουμε δημιουργήσει φίλτρα που μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν εάν ένα προϊόν θα ενδιέφερε το παιδί που επισκέπτεστε. Μπείτε στην κατηγορία «Παιχνίδια» και στο πλάι μπορείτε να αναζητήσετε το συγκεκριμένο εύρος ηλικιών, είτε είναι 1, 2, 3, 5, 8 ή 10 ετών. Τα προϊόντα μας είναι ωραία και ενδιαφέροντα, από τρέχουσες και δημοφιλείς μάρκες με αγαπημένους και διασκεδαστικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Οι τιμές μας είναι χαμηλές, προσπαθούμε να είμαστε προσιτές και φθηνές για όλους, κάνουμε συχνά εκπληκτικές προσφορές.