Ζώνες λοχείας

Φίλτρα
ανά σελίδα

2 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

2 είδη

Ζώνες για μετά τη γέννα
Πολλές γυναίκες που έχουν ήδη γεννήσει θέτουν στον εαυτό τους πολλές ερωτήσεις σχετικά με το εάν είναι σημαντικός ο τρόπος που φαίνονται τα σώματά τους αφού δόθηκε ζωή σε ένα μικρό πλάσμα. Η αλήθεια είναι ότι η απάντηση θα είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ματαιοδοξία είναι στη βιολογική φύση κάθε γυναίκας. Λίγο πιο κάτω στις παρακάτω γραμμές θα μάθετε έναν από τους τρόπους για να επαναφέρετε το σώμα σας στην προηγούμενη μορφή του. Εμείς στην Raya Toys ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθουν καλά οι μαμάδες και φροντίζουμε τόσο τις μικρές άτακτες όσο και εσάς σούπερ μαμάδες!

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για αυτούς
Οι επιλόχειες ζώνες για τις μητέρες χρησιμοποιούνται για τη σύσφιξη του σχήματος μετά την περίοδο του τοκετού. Η ζώνη μετά τον τοκετό είναι ένα είδος εσωρούχου και είναι κατασκευασμένη από ελαστικά υφάσματα. Στις μέρες μας, η χρήση τέτοιων τύπων στενών εσωρούχων είναι πολύ δημοφιλής. Χρησιμοποιούνται διαφορετικά μοντέλα για την τέλεια διαμόρφωση της κοιλιάς και την ανάσυρση των κοιλιακών μυών. Υπάρχουν πολλές αμφιλεγόμενες απόψεις σχετικά με το εάν η χρήση μιας τέτοιας ζώνης μετά τον τοκετό βοηθά πραγματικά. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλος αριθμός γυναικών είναι ικανοποιημένες και έχουν καταφέρει να ανακτήσουν τη φόρμα τους. Πρώτα απ 'όλα, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας και θα σας δώσει τις αρμόδιες συμβουλές για το τι είναι καλύτερο για εσάς. Δεν έχει σημασία πώς γεννήσατε, αν ήταν φυσιολογική ή καισαρική τομή. Σε γυναίκες που έχουν γεννήσει φυσιολογικά, η χρήση θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο λίγες μέρες μετά τον τοκετό, ενώ σε όσες γέννησαν με χειρουργική επέμβαση είναι πιο περίπλοκη. Ο λόγος για αυτό είναι η βαθιά τομή του στομάχου, που σε κάθε περίπτωση απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει. Για όσες γέννησαν, έχει δημιουργηθεί μια ειδική ζώνη μέσω τμήματος, η οποία τοποθετείται ψηλότερα και δεν ενοχλεί την επέμβαση, αλλά αν αισθανθείτε πόνο, μπορείτε να αναβάλλετε τη χρήση της για ένα μήνα. Για όσες έχουν γεννήσει φυσιολογικά, δεν υπάρχουν περιορισμοί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζώνη σύσφιξης αμέσως μετά τη γέννα.

Σε τι διαφέρουν από αυτά για τις εγκύους
Οι ζώνες μετά τον τοκετό και μητρότητας έχουν τις ομοιότητες και τις διαφορές τους Εδώ θα δούμε μερικές από τις κύριες διαφορές τους και είναι:

  • Μορφή. Τα περισσότερα μοντέλα για έγκυες γυναίκες είναι πιο στενά από τα άλλα.
  • Υλικό. Σε αυτά τα είδη για τις έγκυες μητέρες, εφοδιάζεται με ελαστικό υλικό στην κοιλιά, που επιτρέπει στην κοιλιά να μεγαλώνει ελεύθερα, ενώ στα άλλα είδη, το κύριο καθήκον είναι να διατηρείται η κοιλιά όσο πιο σφιχτή γίνεται.

Γιατί να ψωνίσετε στο Rayatoys

Εμείς στην Raya Toys σας παρέχουμε εξαιρετικά λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε είδος που προσφέρουμε και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να κάνουμε την επιλογή σας όσο πιο εύκολη γίνεται. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις σχετικά με την αγορά σας μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές. Εμείς στη Raya Toys γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τα παιδιά σας, γι' αυτό σας προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλή τιμή.